Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha csak csirkét eszek rizzsel...

Ha csak csirkét eszek rizzsel és zöldséget de nem eszek semmi féle édességet lehet kockahasam?

Figyelt kérdés
vagyis hát igyis van kicsi de olyanra gondolok hogy feszités nélkül látszódhat e?? az edzés kemény!
2014. nov. 20. 22:22
 1/8 anonim ***** válasza:
Ahhoz, hogy látszódjanak, alacsony testzsír kell, ahhoz pedig szálkásító étrend. De ha még csak most kezdted, akkor ne törődj a kockákkal, tömegelj és majd ha már lesz rajta némi értékelhető izom akkor szálkásíts.
2014. nov. 20. 23:00
 2/8 anonim ***** válasza:
*rajtad
2014. nov. 20. 23:00
 3/8 Szintiszoli123 ***** válasza:
Igen
2014. nov. 21. 08:26
 4/8 A kérdező kommentje:
igazából nem most kezdtem...kb 2 éve..van rajtam némi izom viszont nagyobb szeretnék lenni...annak van valami értelme ha tömegnövelő étrendel de kis súlyokkal edzek??? mert 2 évig igy csináltam és szép eredménye lett
2014. nov. 21. 18:08
 5/8 Szintiszoli123 ***** válasza:

Ha szép eredménye lett, akkor csak van valami értelme, nem?

Amúgy mi az aggályod/kérdésed? Mert eddig kb azt kérdezted, hogy, ha jó kajákat eszel és jól edzel, akkor jó lesz-e a formád.

2014. nov. 21. 19:43
 6/8 anonim ***** válasza:

"annak van valami értelme ha tömegnövelő étrendel de kis súlyokkal edzek??? mert 2 évig igy csináltam és szép eredménye lett"

no comment

2014. nov. 21. 21:13
 7/8 A kérdező kommentje:
annak van valami értelme ha tömegnövelő étrendel de kis súlyokkal edzek??? mert 2 évig igy csináltam és szép eredménye lett" ezt ugy értettem hogy ugye a kezdők gyorsabban fejlődnek...na és maradhat igy vagy már ezzel nem tudnák fejlődni?
2014. nov. 21. 21:32
 8/8 anonim ***** válasza:
Ne kis súlyokkal edzi, hanem akkorákkal amivel épp megy a 8-10 ismétlés (persze szabályosan). Kis súlyokkal való bohóckodásnak semmi értelme.
2014. nov. 21. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!