Hogy kell megpárolni a fagyasztott brokkolit, vagy bármilyen fagyasztott zöldséget, hogy megmaradjanak a rostjai?
Figyelt kérdés
Részletesen írjátok le, mit mibe hogyan rakjak, mert nem nagyon értek a főzéshez. Köszi :)2014. szept. 9. 23:12
1/4 anonim válasza:
Lábosba teszel egy pici vizet, megsózod, beleborítod a zőccséget', alágyújtasz - amikor forr (hamar), minimumra teszed és addig párolod, amíg számodra megfelelő állagot nem kapsz (én 'még roppanósan' szeretem, más péppé főzi, ízlés kérdése)
2/4 anonim válasza:
a lábost felteszed a sütőre vízzel,a zöldséget beleteszed egy tészta szűrőbe a lábosba teszed,lefeded és így hagyod 15-20 percet.A szűrőig ne érjen fel a víz értelem szerűen,mert akkor főzöd,míg így a víz pára fogja elkészíteni.
de tészta szűrő helyett vehetsz ilyen lófa-szt is hozzá,hosszabb távon érdemes-
3/4 A kérdező kommentje:
És fagyossan rakjam fel? Illetve mekkora lángon csináljam?
2014. szept. 11. 11:26
4/4 anonim válasza:
Persze, fagyosan.
Ha Korbács módszere szerint, akkor hagyd (miután felforrt a víz) kis lángon, hogy folyamatosan forrjon a víz - ha úgy, mint én, akkor amíg felforr, nagy lángon, aztán vedd vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!