étkezéssel kapcsolatba, halat milyet érdemes venni pl: fagyasztott jó és főzzem meg? A konzerv nem igazán gazdaságos. Csirkét nem lehet mindig enni?!
Testépítő vagy ?
Akkor a minél kevesebb zsírt tartalmazó húsokat válaszd, amik gyakorlatilag tiszta fehérjét jelentenek a szervezetnek; tipikus, és sok gyúrós által fogyasztott a csirkemell. Vegyél filézett =nincs benne csont) csirkemellet, vágd fel kis csíkokra (kb. 1cm x 2 cm), és teflon serpenyőben pici(!) olajon pirítsad meg, folyamatosan kevergetve, addig, amíg egyenletesen fehér színe lesz. Ekkor fűszerezd meg (kevés só, bors, paprika, vagy amit szeretsz), és jó étvágyat !
Halnál pl. a filézett lazac jó, csak drága; vagy vegyél tonhalkonzervet, de ne olajosat, hanem aminél sós vízben van. nem kell hogy egész darabokban legyen ("steak"), jó az aprított tonhal is. Csurgasd le róla a sós levet, és jó étvágyat.
Remélem, segítettem.
A második kérdésedre: nem érdemes két, ugyanolyan hatóanyagtartalmú étrendkiegészítőt egyszerre szedni.
Egyébként a húsban minden szükséges aminósav benne van; pl. a csirkemell tiszta izom, ezért ideális az összetétele a szervezetednek az izom felépítéséhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!