Ha a barátnőm 85kg-val szériázik fekvenyomásban, esélyes hogy valami okosságot tol?
Pár hónapja ismerem, közelebbről, előtte is tudtam ki ő, fitnesz rendezvényeken többször láttam.
Ma lekísértem edzeni, mondta hogy erős, de konkrét dolgokról még nem esett szó.
A reggeli csipát kiverte a szememből amit láttam.
De a teremben többen összeszaladtak.
Nyomhat valami cumót, érdemes lenne rákérdezni, vagy hagyni kell a fenébe, csinálja ha akarja.
Hát amúgy én már úgy érzem, hogy 60-nál több csak akkor menne, ha nyomnék magamba valamit. De ennyit meg nem ér meg.
Furának tartom, hogy egy nő ilyen eszközökhöz folyamodik. Eggyel se találkoztam még személyesen. Milyen motivációjuk van, miért vállalják be a veszélyeket?
persze, ez érhető. De náluk a kockázatok is nagyobbak, nem?
És mekkora volt a legnagyobb/legerősebb akit láttál, aki szedett valamit?
Kőműves vagyok egy ismerősömnek van egy nő segédmunkása, hormonproblémái vannak és túl sok teszto van neki, nos őt láttam már megemelni és felrakni az állványra 100kg-ot sőt biztos vagyok benne, hogy ki is nyomná.
Azt szoktuk röhögni, az új segédmunkásokat mindig megerőszakolja :) buta roma torzszülött
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!