Milyen táplálékkiegészítőt kellene vennem?
195 cm magas vagyok, és 94 kg a súlyom. Elég vézna vagyok, aki rám néz, nem mondaná meg, hogy majd' 100 kg vagyok.
Pár hónapja járok konditerembe, és most elgondolkoztam azon, hogy kellene valami táplálékkiegészítőt vennem. A fehérjén gondolkoztam. Izmot szeretnék magamra. Nem a tömegem növelni.
A Dymatize Elite Whey és a Mutant Whey közül választanék.
Kicsivel eltér a két "szer" egymástól. Melyiket érné meg jobban megvenni?
Dymatize: [link]
Mutant: [link]
"Izmot szeretnék magamra. Nem a tömegem növelni."
EZ még cuccal teletömve is nehezen megy, nem hogy natúr életszemlélettel.
Az elején előfordulhat hogy pár hónapig minimális zsír és vízfelhalmozódás nélkül tudsz fejlődni, de ennyi.
Ahhoz hogy te csak izmot növeljél a fehérje kevés lesz.
Látom, hogy jobb a Dymatize, viszont most csak az van számomra elérhető távolságban.
Evvel a Mutant-tal is el lehet érni ugyan azt a hatást (durván), mint a Dymatize-zal? Gondolok itt arra, hogy csak 2,27 kg-s kiszerelésben venném. És mire az elfogy, nem túl sok minden látszódik még úgyse.
Nem egy tàpkieg a lényeg, hanem a napi össz tàpanyag bevitel. Ha az megvan szilárd kajàból is, akkor ugyanúgy fejlődsz mint az aki egy részét porból viszi be.
De mondom: mutantból több kell, hogy ugyanannyi fehérjét vigyél be. Ergo: nem gazdaságos.
"Nem egy tàpkieg a lényeg, hanem a napi össz tàpanyag bevitel. Ha az megvan szilárd kajàból is, akkor ugyanúgy fejlődsz mint az aki egy részét porból viszi be. "
Elöttem hozzászoló jól leírta.. :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!