Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy csináljam?

Hogy csináljam?

Figyelt kérdés

15 éves fiú vagyok, epikus sovány (47 kg) és viszonylag alacsony (166 cm). A magasságommal megbarátkozom lassan, mert a lányok ~45%-a 166 alatti, szóval ha nehezen is, de találok magasságban hozzám illő lányt.

Viszont a tömeg... az gáz.

Mivel értelemszerűen nekem ez így nem tetszik, ezért elkezdek edzeni. Vagyis kezdtem, illetve már csinálom és csináltam.

Igazából ez mindig úgy megy, hogy elkezdem és csinálom 2 hétig, utána úgy vagyok vele, hogy sz##t se ér, és abbahagyom. És ez ismétlődik 2-3 havonta.

Naszóval, mostanában csak szimplán 5x10 fekvőt csinálok naponta, 1 perces szünetekkel, hogy ne tartson sokáig és, ha elfelejtem akkor is simán max. negyed óra alatt megvan.

A szimpla fekvőzés mennyi ideig lesz elég?

Igazából most nem az hogy könnyebb lenne, hanem sokkal nehezebb ugyanazt a mennyiséget megcsinálnom, mint az első nap.

(Ez gondolom normális, nem?)

Utána miket csináljak?

Mennyi idő múlva lesz látható eredmény?

Igazából, ha beképzelem magamnak én már most látok eredményt, de ha azt képzelem be, hogy májbeteg vagyok, akkor a szememet is sárgának látom, tehát én nem mindig a valóságot látom..

Időm/pénzem nincs sok (pénzem semennyi), szóval bizonyos dolgokra nincs lehetőségem.

2015. ápr. 24. 20:34
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha saját testsúlyos edzésben gondolkozol, akkor olvasd el a fegyencedzés című könyvet. A testépítőket fikázó hulyeséget ne hidd el, az csak marketingfogás. A gyakorlatokat nézd meg.

Kaja is kell, mert tápanyag nélkül nem leszel izmos.

2015. ápr. 24. 20:38
 2/2 anonim ***** válasza:
Fegyencedzés és ne add fel.
2015. ápr. 25. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!