Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Majdnem 7 év naturál edzés...

Majdnem 7 év naturál edzés után elkezdeném első kúrámat. Szerintetek megéri?

Figyelt kérdés

Egyszerűen 7 évvel ezelőtt beleestem ebbe sportba. Mondhatni szerelem első látásra. Abban a teremben kezdtem el edzeni, ahol ott volt Vörös Zoli, és akkor tudtam, hogy olyan akarok lenni mint ő.

A motivációm egyre nagyobb, mindig mindent beleadok, nincs olyan , hogy most nincs kedvem. Most lehet, hogy én vagyok a hülye, de nagyon figyelek mindenre, úgy érzem ez az a sport ,amire születtem. És bármit kész lennék feláldozni ezért a sportért, tudjátok, az az érzés,amikor elismernek. A kitartás, a szenvedés, vér, verejték, düh, elszántság, minden ami kell ehhez a sporthoz, bennem van. Tudom, kicsi az esélye, hogy sikeres leszek, de én hiszek magamban. Nekem ez az álmom.Nem tudjátok, mit éreztem amikor 13 éves kissráckènt láttam Zolit 220 kilóval szériázni, akkor ott eldöntöttem , ez az amit én akarok. El fogom kezdeni a kúrámat egy hónap múlva. Az érdekelne, nektek mi a véleményetek azokról, akik szteroidokat használnak?

Felkészültem az esetleges mellékhatásokra, mind mentális, mind szervi elváltozásokra. De azt kérdezem magamtól, hogy megéri -e? Hiszen 7 éve nagyon figyelek mindenre, elértem azt,ami már a maximumom naturálban, nagyobb már nem leszek. Lassan 21 éves leszek.

2015. ápr. 24. 18:09
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
#8 mindennek megvan az ára, ennek akkor ez .
2015. ápr. 24. 18:46
 12/32 anonim ***** válasza:
Azért nem kell a formát try hard or die trying-ra venni. Nem olyan drámai a dolog mint ahogy az emberek gondolkodnak róla. Igaz Montez?
2015. ápr. 24. 19:02
 13/32 anonim ***** válasza:
93%

# 11

Oké.Akkor nyomasd minél keményebben.Szúrj amennyit csak kell és halj meg fiatalon.Mert a felépített fizikum nem tart örökké és ha elvész már nem marad semmi számodra.

2015. ápr. 24. 19:06
 14/32 A kérdező kommentje:
A fájdalom átmeneti, a dicsőség örök :D
2015. ápr. 24. 19:12
 15/32 anonim ***** válasza:
Nem kell túlzásba vinni, akkor kisebb a kockázat. Ezzel nem biztatok senkit, de ő már eldöntötte, akkor csinálja ésszel.
2015. ápr. 24. 19:14
 16/32 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, véleményemet írom le, nem akarlak meggyőzni és eltántorítani sem.

Tipikus fiatal mentalitásod van,nem baj, van benned küzdési szellem.

De egy ilyen dologra ne tegyél fel mindent egy lapra, nem éri meg.

Te csak az érem egyik oldalát látod, hogy izom van, kemény tőle az ember, és hasonlók.

DE ott a másik oldal is.

Rengeteg ember hal meg sztreoid okozta mellékhatások miatt.

van mikor kúra közben jelentkezik valami de van hogy később.

Lehet hogy tudod mit hogy kell szedni, utána és közben, DE ezzel csak egy kevés mellékhatás kellemetlenségét kerülöd ki.

Ott a többi, és elég komoly némelyik.

Ha érdekel a téma, és biztos hogy érdekel, olvasgass erről is.

És honnan mindez az info?

Edzőterem tulaj vagyok, sok embert ismerek ezáltal, köztük egy sportorvos/belgyógyász szakembert is.

Hidd el tudna miről beszélni, nekem mesélt elég sokat.

Csak ezt már senki nem reklámozza.

Amikor a fiatal srác veseelégtelenséget kapott, huszonévesen és dialízisre kellett járni, csak azért mert ő kemény akart lenni, és úgy akart kinézni mint mások.

De mindegy is, nem akarlak meggyőzni, csak kutakodj a témában.

Jah és a végére.

Ma a gagyik korszakát éljük, nem csak a ruhákban(kínai), hanem az underground gyógyszerkészítés világában is.

El ne hidd már hogy amit veszel, azt gyógyszergyárban csinálják!

Mert ha elhiszed akkor inkább bele sem kezdj ebbe az egészbe.

Van gyógyszerészeti szteroid, nálunk is, pl a richter gyárt sok terméket, jók is, de kis hazánkban ezekhez nehéz hozzájutni.

Van aki tud ilyet, de az ára nem az edzőteremben megszokott ármennyiség(bár aki vásárol ilyen vackokat, az tudja miről van szó).

De ilyen richteres cuccot, meg orvos ad, vényre, és mivel nem vagy beteg nem is kapsz.

De ha jól tudom van itt egy gyógyszerész ember is, aki már írt a kérdéshez, majd ír ő is , ha akar.

2015. ápr. 24. 19:26
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, nem bántásból, de te 99% eséllyel sosem leszel se profi testépítő, se híres. Feleslegesen b..szod szét a saját hormonháztartásod. Tudom, hogy demagóg, de utána meg majd az én TB pénzemből fogják a kis szervezetedet életben tartani.
2015. ápr. 24. 19:29
 18/32 anonim ***** válasza:
100%
Én pl a Richterben dolgozom. Nem gyártunk csak Retabolilt, ami koksz. Ez deca durabolin, más néven nandrolon. Ez tényleg nem rossz cucc, csak ugye 10-szeres áron van, mint az undergrund üzemek termékei, ráadásul 50mg hatóanyag van csak benne. Mondjuk az legalább benne van. De ehhez meg kell tesztó, mert magában a deca az nem lesz jó. Annyi a cerkának tesztó nélkül.
2015. ápr. 24. 19:33
 19/32 anonim ***** válasza:

richternek volt nandrolone decanoate (magyarul deca) és volt phenilpropionate terméke is(superanabolan néven volt/van forgalomban).

gyárt inzulint és növit is, többféle kiszerelésben, T hormokat is, bár az már nem koksz téma.

vagy változott valami a termelésben?

2015. ápr. 24. 19:38
 20/32 anonim ***** válasza:

"richternek volt nandrolone decanoate (magyarul deca)"

Ahogy írtad , retabolil, az egyik legjobb cumó, de szigorúan csak azoknak, akiknek az orvos írja fel, betegség miatt:)

2015. ápr. 24. 19:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!