Sustanon propionat+szemes stanazol winstrol 10hétig menne ez lenne az első kurám! Melyik lenne a jobb?
Figyelt kérdés
kaja,edzésmúlt rendben,levezetés is meg van fejben..csak h melyiket válasszam azt nem tudom..minőségit növekedést akarok2015. febr. 16. 22:55
1/2 anonim válasza:
Szerintem szemest ne szedj 10 hétig, mert kis (vagy nem is olyan kis) túlzással nem marad májad. Szemest inkább 6, max 8 hétig érdemes szedni, ahogy hallottam a terembikáktól :D Én sosem kokszoltam még.
Ráadásul ha fórumokon utánaolvasol, a stana az egyik legkedveltebb a hamisítók között, (főleg a szemes) állítólag csak Decából hamisítanak többet. Jó esetben kapsz egy aluldózisolt stanát, rosszabb esetben lesz benne egy kis methandienone is, még rosszabb esetben vettél magadnak egy drága methyltesztoszteront. Haverom is 2 hét alatt 10 kilót hízott a "stanától", mikor mondtam hogy 99% hogy hamis a cucc, akkor annyit kaptam, hogy csak irigykedek...
2/2 anonim válasza:
A tanácsadást is bünteti a törvény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!