Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti mennyit szedtetek fel így...

Ti mennyit szedtetek fel így az első pár hétben?

Figyelt kérdés
Én most kezdtem el komolyabban a súlyzós edzést rendes kajával. az első héten feltudtam szedni 1,5 kilót. Ezt a tendenciát lehet tartani? pl most jan.5-ig hízhatok +4 kilót edzés+normális kajával vagy egy irreális? Ti mennyit szedtetek fel az első 3-4 hétben?

2014. dec. 22. 21:06
 1/3 anonim ***** válasza:

Az elején kb havi 1 kg-ot szoktak mondani. Nem igazán hiszem, hogy egy hét alatt 1,5 kg izmot fel lehet szedni. Hízni hízhatsz januárig 4 kilót, főleg a nagy karácsonyi zabálások miatt :D de az nem izom lesz...

Figyelj arra, hogy mindig a nap azonos szakában mérd magad, úgy kevésbé becsapós.

2014. dec. 22. 21:27
 2/3 anonim ***** válasza:

1,5 kg az nagyon sok egy hét alatt! tuti nem mind izom, sőt. vigyázz vele, ne csak a mérleget nézd, a tükröt is :)

általában azt mondják, hogy férfiaknál heti 0,3 kg, lányoknál kicsit kevesebb

kb olyan havi 1 kg plusz mínusz 10% mondjuk. szóval ha január 5-ig felszedsz 4 kilót, az nagyrészt zsír lesz

2014. dec. 22. 22:47
 3/3 A kérdező kommentje:
Azt a 1,5kilót nem csak izomba szedtem fel persze. Mondtam is magamban hogy jó ha 300g az izom benne. most így 1hét alatt jöttem fel 68-ról 69,5-re. Az elsődleges célom a 75 kiló elérése. 179cm vagyok.
2014. dec. 22. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!