Milyen vitaminokat szedtetek az első 12 hétben?
Ma vagyok 4 + 3 hetes, volt már egy vetélésem, tudom, hogy az nem a vitaminok miatt volt,de mégis érdekelne, hogy mit kellene szedni, mert az orvos akihez járni fogok, 2 hét múlva írt be, mert még nagyon kicsi, nem látna semmit.
Amiket én szedtem eddig, amíg teherbe nem estem: elevit, magne b6, c vitamin, folsav, e vitamin.
Nem tudom, hogy a terhesvitaminon és a folsavon kívül a többit is folytassam?
Mert azok a teherbeesésnél segítettek igazán.
utrogestant én is szedek, ami még marad az előzőből, amit 3hónapja írtak fel a vetélésem előtt. azt mondta az orvos hogy amikor megyek,mindenképpen ír fel és szedem a 12. hétig.
az omega 3 és a d vitamin mire jó?
Nekem is volt egy vetélésem 11 hetesen,akkor nem szedtem semmilyen vitamint.
Most a Hipp Natalt szedtem az első 12 hétben+progeszteron(ami segít megtartani a babát)+magnézium a 10.hét körültől mostanáig.12.hét után váltottam Perfect Prenatalra.
22hkm
Én Matruelle-t szedek, amellé nem kell folsav és hozzá napi 2 Magne B6-ot. Ezt mondta a doki.
Eredetileg Femibiont ajánlott, de mondtam, hogy már Matruelle-t vettem, és azt mondta, az is jó.
A Gravidát és az Elevitet már nem ajánlja, mert ezek modernebbek, jobban felszívódik belőlük a vas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!