Első babavárók! Ti hol veszitek és viszonylag normális áron a következő dolgokat?
vízhőmérő, szobahőmérő, orrszívó porszívó, kerek végű körömolló, hajkefe, üvegmosó kefe, mellszívó, anyatejtároló doboz, cumi, cumisüveg, etetőcumi, játszócumi. Sterilizáló?
most hirtelen ennyi jutott eszembe
Hát ezek közül semelyik sem egy nagy tétel :)
Mi ezeket a Brendonba vettük, az van legközelebb :P
vízhőmérő: tesco-ban potom áron
szobahőmérő: amúgy is volt már
orrsziporszi: gyógyszertárban, nem volt drága és ajándék orrsprray-t is kaptunk hozzá
ollócska: na ezt örököltük, de nem tudtam használni :), úgyhogy azzal nyírtam nekik amivel magamnak is
hajkefe: talán dm-ben vagy másik drogáriában, de kb másfél évig nem is kellett, mert minimális hajuk volt.
üvegmosó kefe: háztartási boltban fillérekért, fogyóeszköz volt nálunk
mellszívó: avent-es szettet vettem, ehhez volt egy csomó tejtároló kis flakon is, nagyon szerettem, mert a szívó kompatibilis volt a tárolókhoz, meg a cumisüvegekhez is.
etetőcumi: elsőnél a mam vált be, másodiknál az avent, dm-ben vettem meg őket, ha éppen kopott és cserélni kellett, de a szetthez is volt eleve pár db
játszócumi: nekünk a mam vált be bár csak a nagyobbom cumizott. dm-ben vettem
sterilizáló: mikrósat akartam ,aztán kiderült, hogy az nem fér be az őskövület régi kicsi mikrónkba, úgyhogy végül elektromosat vettem, noname nemmárkás, de nem bántam meg, valami 3000 ft volt és tökéletesen kiszolgált minket is, meg a két kis unokatesót, aztán baráti körbe is továbbadtuk még...
Én a Brendonban és az Auchanban vásároltam be mindent, ami kell.
2 hós baba anyukája
Vízhőmérő: Nem vettem, nem ajánlották, mert állítólag tök fölösleges lesz. Lassan mutatja a hőmérsékletet.
Szobahőmérő: Szerintem, majd beugrunk érte az IKEA-ba.
Orrszívó: DM
Kerek végű körömolló, hajkefe: Kangaboo
Üvegmosó: DM
Mellszívó: (ezt kapok, de egyébként netről rendeltem volna)
Anyatejtároló+cumisüveg+játszócumi: Kangaboo-ban egy pakkban vettem
Sterilizáló: Netről rendeltem volna, de kapjuk
vízhőmérő: nem kellett. A vízbe beledugom a könyököm, ha kellemes, akkor jó. (4 gyerekem van, és nem forráztam le őket).
Szobahőmérő: nem kellett. Bár van egy digitális, de az gyerektől függetlenül van.
Orrszívó: bármelyik bababoltban, tescóban 2000 Ft.
Körömolló: Müller, 600 Ft, hajkefe szintén
Üvegmosó kefe: Tescó 800 FT
anyatejtároló doboz helyett zacskó, Rossmann 2000 FT, de jó sok volt benne
cumi, cumisüveg: tök mindegy, 1000-2000 Ft-ból kijön
Sterilizáló nincs, beledobom a fazékba, 10 perc alatt ki is főzöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!