16 hetes terhes vagyok, eddig nem igazán nőtt a pocakom, de az utóbbi két hétben elég nagy lett ez normális, hogy ilyen rövid idő alatt viszonylag nagyot nőjön? Nincs ezzel baj? Nekem fura.
Figyelt kérdés
2008. okt. 30. 10:39
1/5 anonim válasza:
Szia. A pocak nem nő egyforma ütemben. Nálam is így volt. Én hetente mértem, volt hogy nem nőtt semmit, aztán hirtelen rengeteget. Ne aggódj ez normális. Boldog babavárást! 36 hetes kismama.
2/5 A kérdező kommentje:
Igazán köszönöm a gyors válaszodat, így megnyugodtam. 30 évesen úgy érzem magam, mint egy tinilány állandóan a netet bújom, mert millió kérdés vetődik fel bennem:-)
2008. okt. 30. 10:47
3/5 anonim válasza:
Ne aggódj, én 33 múltam és ugyanezt teszem (netbújás), 10 hetes vagyok, első babás.
Boldog babavárást!
4/5 anonim válasza:
Szia!Nekem kb 5 hónaposan kezdett el a pocim nőni,addig azt hitték csak meghíztam:).Most tartok a 36 hétben és nem nagy,de azért már észreveszik,hogy babát várok:)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen aranyosak vagytok!
2008. okt. 30. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!