30 hetes kismamik ti is éreztek remegést a hasatokban mintha a baba remegne vagy rángatózna egy rövid ideig normális lehet ez?
Figyelt kérdés
2010. márc. 18. 09:50
1/5 anonim válasza:
En ugyan mar megszultem, ketszer is, de azt tudom, hogy ez a jelenseg teljesen normalis.
Az idegrendszeruk meg nem teljesen fejlett, meg szuletesre sem lesz az, epp amiatt remeghetnek, rangatozhatnak idonkeNT akaratlanul. Mar a pocakbAN is es kint is meg.
Amint teljesen kifejlodik az idegrendszer, ez elmarad.
2/5 anonim válasza:
Nálam is szokott rángatózni, mint ha megijesztené valaki odabent, és összerándul keze lába :) Azt mondták nekem, hogy ez teljesen normális. Bár ha biztos véleményt akarsz, hívd fel a védőnődet, az a biztos. 31h km
3/5 anonim válasza:
Nekem is volt már ilyen:-)
Van hogy az egész teste de inkább a lába szokott megremegni.
Idegrendszer fejletlensége.
37 hetes kismama
4/5 anonim válasza:
Nekem a 29. hét körül volt gyakori, mostanában ritkább. 31 hetes kismam
5/5 anonim válasza:
Én is többször érzek ilyet. Én is aggódtam, hogy ezt csak az én babóm csinálja,mert még nem irtak róla sehol. Nagyon fura egy érzés. De most egy kicsit megnyugtattatok.
24 km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!