Jó ez a testzsír százalék?
Figyelt kérdés
80kg mellé van 9%.
Tudom nem nagy a tömeg, de érdekelne a véleményetek.
2015. ápr. 22. 13:26
11/14 anonim válasza:
#10 Ja, csak 100 kiló 185 centi és 9%tzs-al szálkásít valaki és elindul athleticben. Naturálban ez egyáltalán nem reális és elérhető.
13/14 Tyler913 válasza:
Ez teljesen jó ilyen magassághoz. Ilyen testzsírral ehhez a magassághoz 85-88 kg között lehet a max,jó genetikával.
14/14 anonim válasza:
--gömb--
Ehhez a magassághoz egy jó szint a 80 kiló ennyi testzsírral.
100 kilót naturálban legfeljebb tőlem lehetne elvárni a 196 centimhez, alacsony testzsírral.
Emellett nem biztos, hogy elmúlik a jó adottság. Nem mindenkinek lassul le az anyagcseréje és kezd el zsírosodni.
És azt sem lehet megmondani, hogy nem-e kerül munkába ez az adott embernek. Nekem még 80-85 kilóhoz is edzeni kellett, mert alapból 70-74 kiló körül voltam/lennék. És még 85 kilósan is vékony vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!