Mennyi idő ilyen felsőtestet elérni?
Mert nekem naturálban (6 éve edzem, ebből ténylegesen keményen és normálisan az utóbbi 3 évben) nem sikerült még. Távolról sem. Itt tartok: [link]
Jó genetikával nem olyan elérhető ez a szint,de sok ellentmondás van a te életviteledben,hogy ezt elérd.
Már a felépítésed is egész más mint a srácnak.De ez még nem lenne kizáró ok.Viszont nehéz fizikai munka mellett nehéz még izomtömeget is növelni,főleg,hogy a futással le is dolgozod azt a kicsit is ami felrakódik.Ez így szinte lehetetlen.
A testépítéshez kellő pihenés is kell a szervezetnek.
A fehérjedús táplálkozásról,kiegészítőkről nem is beszélve.
„Jó genetikával nem olyan elérhető ez a szint,de sok ellentmondás van a te életviteledben” Hát még ebben a mondatban milyen ellentmondás van. :D
Most akkor az egyik konzekvencia az, hogy fussak kevesebbet. Heti 4 alkalom helyett hányszor? Amúgy 30-40 percet szoktam futni.
Bocs ezt tényleg jól elírtam.:)Ha tömeget akarsz növelni akkor egyenlőre ne fussál vagy keveset.De mivel én is csináltam anno mindkettőt,(külön-külön)tudom,hogy milyen jó a futás is.Döntsd el számodra mi a fontos.
44F
Nekem úgy tűnik a futástól várod azt, hogy az izom mellé kevesebb zsír jöjjön fel, amikor tömegelsz.
Sajnos ez nem így működik, hanem inkább így:
(bocs modik)
A kardió jó és hasznos, de nem azért, amiért te gondolod. Feleslegesen nem kell erőltetni. Inkább pihenj.
Ne is zsírosodjak el, igen, ez az egyik faktoriális, a másik meg hát az, hogy... egészség! Vérkeringés, felfrissülés, kardiovaszkuláris-rendszer erősítése, meg szeretek is futni, erdős részen amúgy is van egy feelingje.
Amúgy nem kötekedni akartam ott az előbbi kontextusnál, csak magas labda volt. Bár elsőre így is elérhetetlent olvastam, aztán néztem csak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!