Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit csináljak ha nem merek...

Mit csináljak ha nem merek lemenni a konditerembe, mert félek, hogy kiröhögnek, de szeretnék magamon változtatni?

Figyelt kérdés
Tudom, szánalmas vagyok.
2015. ápr. 18. 09:02
 1/5 anonim ***** válasza:
66%
Senki nem fog kiröhögni. Mindenhol vannak kezdők, nincs mitől félned. Menj le nyugodtan, no para. :-)
2015. ápr. 18. 09:09
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is így voltam, de igazából nincs mitől tartani. Én otthon edzettem egy fél évig, de közben elég sokat olvasgattam a témában, próbálgattam a testépítő étkezést, szóval, amikor elkezdtem teremben edzeni azért nem éreztem magam annyira elveszve. Edzhetsz otthon pár hónapot, saját testsúllyal, illetve ha van kézi súlyzód, be tudsz gyakorolni pár gyakorlatot. Közben meg nézegess neten gyakorlatokat, meg olvasgass az étkezésről (a Sárga Kapszula jó alap). Így egyszerűbb lesz, de igazából akkor sincs semmi, ha egyből lemész egy edzőterembe, először úgyis átmozgató edzést kell csinálni, ami amúgy sem annyira az izomépítésről szól, hanem arról, hogy felkészíted a mozgásszervrendszered a nagyobb terhelésre.
2015. ápr. 18. 09:21
 3/5 - palilaci - ***** válasza:
Akkor fognak kiröhögni ha csak bizonyos izmokra edzel, vagánykodsz, feszülsz, szelfizel. Szóval ha arra használod a termet amire kitalálták, normálisan, odafigyelve edzel akkor még lehet lesz 1-2 arc aki segíteni fog.
2015. ápr. 18. 10:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Menj le és gyúrjál. Nem fognak kiröhögni, csak ha elkezdesz idétlenkedni, de mint már írták, ha normálisan használod a termet akkor semmi baj. Meg a normális ember nem is a másikat nézegeti, hanem a saját edzésével foglalkozik :D
2015. ápr. 18. 14:12
 5/5 anonim ***** válasza:

Senki sem fog kiröhögni, tiszteletre méltó, hogy te legalább ott vagy, és beleteszed az energiád. Ha megkéred még segíteni is fognak neked.

Én is szívesen segítek ha megkér valaki, akár az edzés akár az étkezés a téma, de alapból nem kezdek el oktatni senkit, mert 1. Nem szólok bele mások dolgába, 2. Nem azért vagyok ott.

Jó egyszer beleszóltam egy új srác felhúzásába, mert láttam, hogy bármelyik pillanatban hívhatjuk neki a mentőt. Ezt talán el lehet nézni nekem.

2015. ápr. 18. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!