A szója fehérjét miért szólja le mindenki? Mindenki csak a tejsavóra esküszik. Miért? Pedig van sok más, marha, tojás..
A szója kisebb biológiai értèkű. Szr íze van, rossz àllaga, tele van osztrogen hormonnal és allergizáló anyagokkal ès a legtöbb génmódosított. Ennyi elèg?:)
A tojásprotein az jó. A marhaprotein az hidrolizàlt kollagén. Hulladèk porcos cafatokból kèszül. Zselatint veszel marhadrágàn. Na ennyi lenne.
Szója - mert egy ócska növény, főleg a mai fajtái (GMO)
Tejsavó - nem esküszik rá mindenki.
Marha, tojás, mostanában pedig felkapott kezd lenne a rizsfehérje is, már ahhoz képest hogy régen nem is nagyon volt. Ezek azért kevésbé allergének.
A tojasprotein nagyon jo, csak éppen azt kajával is meg tudod oldani, emiatt a por forma nem a legnépszerübb, a marha mostanában lett valóban divat, sokaknak hasznal hosszutávon, természetesen ahogy montez is mondta biztos nem bélszin :D valszeg a visszamaradt el nem adott dologból készül... ( bár a tejsavó is igy készült)
A szója kétséges, van aki jól emészti, és használ neki,spórol vele. Én személy szerint hiszek a vércsoport diétában, kormány mihály, kiss jenő is használtak szóját a vércsoportjuk miatt.
Az hogy génkezelt nem tudhatjuk, a csirkemell is lehet az amit veszel a boltban. Az ösztrogénekkel van tele dolog, elgondolkodtató, ezekszerint nagyanyámnak igaza volt, amikor azt mondta nem fog felállni a f... Ezektől a poroktól :D hormon egy fehérjében? Ugyan.
Az viszont tény hogy pocsék az ize, emésztése, én speciál hányok tőle. DE láttam srácokat akik izmosodtak egy év alatt ugy h a power pr volt az egyetlen tápkiegjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!