Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A szója fehérjét miért szólja...

A szója fehérjét miért szólja le mindenki? Mindenki csak a tejsavóra esküszik. Miért? Pedig van sok más, marha, tojás..

Figyelt kérdés
2015. ápr. 17. 06:20
 1/8 anonim ***** válasza:
48%

A szója kisebb biológiai értèkű. Szr íze van, rossz àllaga, tele van osztrogen hormonnal és allergizáló anyagokkal ès a legtöbb génmódosított. Ennyi elèg?:)

A tojásprotein az jó. A marhaprotein az hidrolizàlt kollagén. Hulladèk porcos cafatokból kèszül. Zselatint veszel marhadrágàn. Na ennyi lenne.

2015. ápr. 17. 06:39
 2/8 anonim ***** válasza:

Szója - mert egy ócska növény, főleg a mai fajtái (GMO)

Tejsavó - nem esküszik rá mindenki.

Marha, tojás, mostanában pedig felkapott kezd lenne a rizsfehérje is, már ahhoz képest hogy régen nem is nagyon volt. Ezek azért kevésbé allergének.

2015. ápr. 17. 09:25
 3/8 clint ***** válasza:

A tojasprotein nagyon jo, csak éppen azt kajával is meg tudod oldani, emiatt a por forma nem a legnépszerübb, a marha mostanában lett valóban divat, sokaknak hasznal hosszutávon, természetesen ahogy montez is mondta biztos nem bélszin :D valszeg a visszamaradt el nem adott dologból készül... ( bár a tejsavó is igy készült)

A szója kétséges, van aki jól emészti, és használ neki,spórol vele. Én személy szerint hiszek a vércsoport diétában, kormány mihály, kiss jenő is használtak szóját a vércsoportjuk miatt.

Az hogy génkezelt nem tudhatjuk, a csirkemell is lehet az amit veszel a boltban. Az ösztrogénekkel van tele dolog, elgondolkodtató, ezekszerint nagyanyámnak igaza volt, amikor azt mondta nem fog felállni a f... Ezektől a poroktól :D hormon egy fehérjében? Ugyan.

Az viszont tény hogy pocsék az ize, emésztése, én speciál hányok tőle. DE láttam srácokat akik izmosodtak egy év alatt ugy h a power pr volt az egyetlen tápkiegjük.

2015. ápr. 17. 10:27
 4/8 anonim ***** válasza:
Igen, de nem azt írtam hogy szójától nem lehet izmosodni, hanem azt, hogy nem annyira célszerű használni. A power az kevert protein, van benne tejsavó is. Pisti és Misi pedig nem kevés tesztót tol, ott már mindegy egy kis ösztrogén. :)
2015. ápr. 17. 10:59
 5/8 anonim ***** válasza:
Olvastam egyszer egy cikket az ösztrogén és szója kapcsolatáról. Kis teszt volt, ahol az alanyokat szójával etették és nézték a teszto-ösztrogén szintet. Aztán publikálták, hogy a szójától megnő az ösztrogén. Csak állítólag volt a csoportban pár szteroidos alany is, aki akkor hanyagolta a cuccot, igy meredek volt a kezdeti és utánalévő hormonszint változás. Hogy mi az igazság, döntse el mindenki maga...
2015. ápr. 17. 11:15
 6/8 anonim ***** válasza:
A marhafehérje viszont jó lehet azoknak, akiknek fájnak az izületei.
2015. ápr. 17. 12:29
 7/8 anonim ***** válasza:
Ízületre kitűnő. :)
2015. ápr. 17. 12:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Igazából a kollagén fehérjék/zselatin nem csak az ízületeknek jók, tényleg hasznos anyagok az összes kötőszövetnek, támasztó szöveteknek. Emésztő rendszernek, károsodott bélfalnak stb. Ilyen egészséges, rehabilitációs anyag.
2015. ápr. 17. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!