Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Csak Én nem dobok hátast...

Csak Én nem dobok hátast néhány fitneszlady fenekétől?

Figyelt kérdés

Pl. Kiss Virág, Varga Tímea. Szép, szép de semmi extra. Sok hétköznapi csajnak kerekebb fenekük van mint nekik. Ők meg ahhoz képest hogy mennyire a testépítésnek élnek nem valami nagy durranás a fenekük.

Ez minden csak nem kerek: [link]

Vagy csak Én vagyok túl kritikus? De hát ha egyszerűen nem formás..

2015. ápr. 13. 17:24
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ez nem kerek, de vannak akiknek az. Ez is genetikafüggő egyébként. Akinek eleve lapos volt, annak sosem lesz nagyon kerek. És leszálkásítva megy is le belőle.
2015. ápr. 13. 17:28
 2/21 A kérdező kommentje:
Persze genetikafüggő. De akinek nem is lapos nem is nagyon kerek, ki lehet még belőle hozni a legjobbat nem? Megfelelő edzéssel és étrenddel?
2015. ápr. 13. 17:29
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Nah jah, csak úgy mint bármi más izomcsoportnál, a fenéknél se lehet az izomtapadást megváltoztatni. Van aki sajnos így járt, bármit is tesz, nem lesz tökéletes.
2015. ápr. 13. 17:31
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Persze, jobbat mindig lehet, ez nem vitás, csak nem lesz olyan, mint annak akinek eleve jó feneke van.
2015. ápr. 13. 17:31
 5/21 A kérdező kommentje:
Értem, köszi!
2015. ápr. 13. 18:21
 6/21 anonim ***** válasza:
Ó de ne mondjatok már ilyet, most ha pl valaki nem edzett soha életében fenékre az honnan tudja, hogy milyen az izmok megtapadása , ez csak akkor derül ki , ha elkezd edzeni, akinek meg bubi feneke van az meg nem mind izom, szóval lehet azért szép formás izmot összeszedni fenékre is .
2015. ápr. 13. 18:34
 7/21 anonim ***** válasza:
És hol írtuk, hogy nem lehet javítani? Szövegértés.
2015. ápr. 13. 18:48
 8/21 anonim ***** válasza:
Akinek meg eleve kerek és feszes (ismétlem: feszes) feneke van, annak nem a zsírtól van az. A zsír nem ad feszes feneket.
2015. ápr. 13. 18:50
 9/21 anonim ***** válasza:

[link]

Ez nem kerek??? A fél karomat odaadnám egy ilyen lapos seggért!

2015. ápr. 13. 18:56
 10/21 anonim ***** válasza:
Ez kerek. Egyértelmű.
2015. ápr. 13. 19:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!