Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha a testépítés és az erőemelé...

Ha a testépítés és az erőemelés is érdekel milyen edzéstervet csináljak?

Figyelt kérdés

Jelenleg testépítő edzéstervem van, de érdekel az erőemelés is, és nem tudom, hogy van e olyan edzésterv, amiben mindkettőt tudom egyszerre csinálni. Szerintetek erőemelésben érhetek el jó eredményeket ilyen eredményekkel?

17/F vagyok,kb. 175 kb.1 éve edzek, 67 kg voltam akkor, most 80 kg vagyok, guggolás: 109 kg felhúzás: 112 kg fekvenyomás: 94 kg

2015. ápr. 13. 14:47
 1/1 anonim ***** válasza:

--gömb--

Ezt az erőszintet még jócskán növelni kell ha erőemelő akarsz lenni, de sikerülhet.

Az erőemelő edzés is hozza amúgy a tömeget. Ott is lehet variálni az ismétlésszámokkal.

Ha nem vagy elégedett a kialakuló arányokkal akkor bedobsz egy-két kiegészítő gyakorlatot és kész. Szerintem.

2015. ápr. 13. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!