Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy kell fekve nyomni nagy...

Hogy kell fekve nyomni nagy súllyal?

Figyelt kérdés

Szeretnék belekezdeni.

Nem az izmot szeretném növelni !

A célom a minél nagyobb súly kinyomása! Ha ehhez "kicsik" maradnak az izmai az nem baj.

A gond ott van, hogy nem szoktam fekve nyomni és nem tudom, hogy az ilyen edzés miként épül fel.

Tudtok valami ajánlani?

Hol olvashatok erről érthetően konyhanyelven. A tudományost nem fogom megérteni.Még biztos nem.

Esetleg egy kezdő edzéstervet hol találhatok?

Vagy először tanuljam meg a rudat rendesen használni :-)?

Azt tudom, hogy máshová kell ilyenkor engedni a rudat, minta testépítős nyomásnál.

(Ahhoz képest, hogy nem szoktam csinálni belenyomtam a 105 kilóba a 80 kilómmal. Ez csak egy próba volt.)

De gondolom valahol az alapoknál kell kezdenem.

Ha ez a cél mennyivel másabb az edzés, mint ha csak a mellizmait szeretném formálni és növelni?

Ez a gyakorlat mennyi izmot dolgoztat meg és azok mennyire hasznosak az életben ? Csak mert a fekvenyomás egy speciális gyakorlat.

Szóval nagyon kezdő vagyok.

2015. jan. 8. 17:13
 1/2 anonim ***** válasza:
A legegyszerűbb, ha fekvenyomók videóit nézed. Pl. Mészáros László nyomásaiból megtanulhatod az alapokat, több videóban is elmondja, hogy hogyan edzenek.
2015. jan. 8. 17:33
 2/2 anonim ***** válasza:
Homoríts kicsi, a rudat a mellizmod alsó részére engedd és a könyököd a leengedésnél hozd be a tested mellé hogy megakadályozd a váll sérülését.
2015. jan. 8. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!