Kazein fehérje mennyire vállalható edzés után?
Figyelt kérdés
Diétán vagyok, de a 20-30g szőlőcukor menne mellé. Természetesen csak edzések után.2015. ápr. 13. 14:06
1/7 anonim válasza:
Mehet ha nincs èppen màs. Sok ember szerint annyira ez nem szàmít, hogy lassabban szívódik fel.
2/7 A kérdező kommentje:
Egyébként név szerint egy 100% milk complex-et terveztem be. Diéta idejére a több ideig tartó telítettség érzet miatt tartom indokoltnak. Vagy ez hülyeség?
2015. ápr. 13. 14:51
3/7 anonim válasza:
Jó a Milk komplex, van benne gyors tejsavó is, meg lassú kazein is.
Nem versenyszinten gyakorlatilag mindegy, kizárt dolog, hogy mérhető különbség lenne a 100% tejsavó fehérjéhez képest.
4/7 anonim válasza:
Igen. Abban tejsavó is van, szóval így még jobb.
5/7 A kérdező kommentje:
Végül csak 100% WPP lett megint, azt mondta az eladó srác is hogy ő este is azt tolja. :D
2015. ápr. 14. 12:10
7/7 Krisz85 válasza:
a casein kb másfélszer több ideig lát el aminósavakkal mint a tejsavófehérje, kvázi lassabban szívódik fel, ha nincs más jó az is, de izolátom van koncentrátum kéne edzés után gyors szénhidráttal, a nap többi részében alacsony GI szénhidrát, kazeint este célszerűbb bevinni, én akkor szoktam, illetve ha nincs itthon sovány turó, aminek a cukortartalma több mint a tápkieg kazeiné, de minél inkább valódi tiszta kaját eszel annál jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!