Szerintetek 106cm-es mellhez 35cm-es kar kicsi?
Figyelt kérdés
Nekem kicsinek tűnik.14/F2015. ápr. 12. 18:17
11/22 A kérdező kommentje:
Akkor az kicsi ugye? Tudtok valami kar specifikus edzéstervet vagy jó módszereket?
2015. ápr. 12. 19:18
12/22 anonim válasza:
14 évesen még nem kell karspecifikus terv. Ebben a korban nem rossz a 35-ös kar, nyugi.
De leírom, hogy én hogy hoztam fel, csak én ugye több mint kétszer annyi ideje edzem, mint te ahány éves vagy.:)
Szóval én hétfőn a hát végére teszek pár sorozat bicepszet, pl. két egykezessel beforgatós.
Kedden a mell végére teszek 2-3 sorozat tricepsz gyakorlatot. És pénteken van teljes kar, de akkor keményen. De neked még nem kell így edzeni, nagyon fiatal vagy, neked még nem is kellene 1 évig súlyzózni.
13/22 anonim válasza:
És elérhető a 40-es kar ennyi idősen? Kevés zsírral?
14/22 anonim válasza:
A testzsír mérést hogy csináltad? Mennyire nyomtad össze a tolómerőt?
15/22 anonim válasza:
40-es kevés zsírral 14 évesen? Hány ilyet láttál, hogy gyerekek szálkás 40-es karral szaladgálnak? Én nem sokat.:)
17/22 anonim válasza:
De Montez 16 évesen se elérhető? Mert az osztálytársam egy vagy két évvel idősebb és 38-as karja van. Én ezt nem értem. Mértük is neki.
18/22 anonim válasza:
38-as szálkásan? Lehet, de az sem 40-es.:)
19/22 anonim válasza:
Szerintem 2 év alatt össze lehet hozni +5cm-et. Bocs, ha nem nekem szólt a kérdés.
20/22 anonim válasza:
Oké, de azért az már elég nagy szerintem. Mondjuk már edz egy ideje. És köszi a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!