Kicsi, kerek, formás, izmos fenék (nőknél) hogyan érhető el? Részletek lent.
Sziasztok. Ha van valami ötletetek arra, hogy KONKRÉTAN MILYEN GYAKORLATOKAT kell csinálnom, hogy ezt elérjem, akkor kérlek, osszátok meg velem. Elsősorban OTTHON VÉGEZHETŐ GYAKORLATOKRA vagyok kíváncsi. A futás is használ a fenéknek, de önmagában attól szép kerek és izmos nem lesz, az tuti. :)
Régebben jártam konditerembe is pár hónapig, de a feneket illetően csak azt értem el, hogy nagyobb lett és az nem tetszett. Szerettem volna egy képet feltölteni arról, milyen feneket szeretnék, de sajnos itt nem lehet. A lényeg: kicsi, kerek, formás, izmos, otthon végezhető gyakorlatokkal.
A linkeket, videókat, vagy a konkrét tanácsaitokat előre is köszönöm!
További szép napot! :)
Köszönöm szépen a válaszaitokat! Közben rájöttem, hogy bocsánat, de nem fogalmaztam egyértelműen. Kifejezetten vékony vagyok, kicsi fenékkel. Azért írtam a kérdésemben, hogy „kicsi”, mert azt szeretném, ha szintén kicsi maradna, de kerekebb és izmosabb lenne. A konditermi gyakorlatoktól annak idején sajnos megnőtt és szerintem akkoriban jóval nagyobb lett, nem csak kerekebb.
Még várok válaszokat, ha valaki tud még ötleteket.
Köszönöm szépen a válaszaitokat és a segítséget!
Minél több tanácsra, véleményre számítok és ha tud még valaki válaszolni a kérdésemre (részletesen leírt konkrétumokkal), kérem, tegye meg. Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!