Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Másfél hét 1,5kg -> lapos has...

Másfél hét 1,5kg -> lapos has és kerek fenék hogyan? (részletek lenn)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

ugy történt h kinn voltam angliában és annyit zabáltam mint egy disznóXD, és hét sikeresen hiztam.. ez nem is olyan nagy baj, mert a cicim is nőtt de a gyomrom kitágult igy nagyobb lett a hasam és a fenekemre is ment egy kevés!

de én nem akarok fogyni, mert akk a cicimről menne le, meg ami is sztem nem vok kövér 54/165-el... csak lapos hasat vagy legalábbis kicsit laposabbat, és kerekebb feneket, h ne legyen egybe a fenekemmel(ilyen még nem volt h ugy álljon, de sztem az a szép...)

lécci ha vki tud vmit amivel össze tudnám kicsit szűkiteni a gyomrom, és vmi hatékony eszköze van a lapos has érdkében segitsen!!!

a fenekem nem a legfontosabb:)

köszke a válaszokat előre is:)))

2011. márc. 19. 10:56
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit vegyél visszább az étkezésből. Inkább többször egyél kevesebbet, mint egyszer-kétszer nagy adagot! Nem kell éhezned, meg keményen fogyóznod, szóval egyél rendesen. :) Ami fontos: sportolj mellette! Napi 1 alkalmas kocogás, vagy egy 20 perces Rubint Réka-féle popsi vagy haserősítő edzés és hamar formába hozhatod magad! A lényeg a fokozatosság. Elég eleinte napi 20 perc, és ha szükségesnek érzed, akkor fokozatosan emelhetsz az "adagon". Pl. ha felülést csinálsz, kezdetnek elég 50, aztán 2-3 nap múlva 55 és így tovább!
2011. márc. 19. 11:07
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi szépen:) majd probálkozok vele:)))
2011. márc. 19. 11:13
 3/6 anonim ***** válasza:
54/ 165 nem vészes:) bár a mozgás az jó! szerintem lábemelgetés, futás mármint szerintem z a legjobb. én nai 40 percet szoktam futni:) de hetente nem lehet másfél kilót leadni mert akkor azt hamar visszahízod:) inkább egyél rendesen és tornázz
2011. márc. 19. 16:05
 4/6 A kérdező kommentje:

köszi,de mondtam h nem fogyni akarok, hanem lapos hasat és formás feneket:) ha fogynék akk a cicimből is jönne le, pedig most tök sokat nőtt:))

de majd próbálkozok köszi:)

2011. márc. 19. 16:31
 5/6 anonim ***** válasza:
szerintem akkor halgass az első válaszadóra:) bár a lapos has ténylg szép:) és ha sokat mozogsz akkor nagyon jó alakod lesz!:)
2011. márc. 19. 16:33
 6/6 A kérdező kommentje:

okés, rajta leszek:)))

köszi

2011. márc. 19. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!