Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Megújusás szeptemberig?...

Megújusás szeptemberig? Hogyan? Lehet egyáltalán? (Részletek lent)

Figyelt kérdés

Tehát szeptemberig sokkal csinosabb szeretnék lenni, de sokat kell változtatni.... tehát ezeken:

1. a fenekemet formásabbá, a combjaimat vékonyabbá, a hasamat laposabbá kéne tenni

2. a fogaimat fehérebbé kéne tenni

3. a hajamat selymesebbé, fényesebbé lehetne tenni

kb ennyi... hogyan lehetne? nagyon szeretném ezeket elérni.....

Előre is köszönöm a válaszokat!!!

2011. júl. 3. 14:03
 1/9 anonim ***** válasza:
1. sportolj 2. vegyél fehérítős fogkrémet. 3. hajpakolás és vágass picit a végéből...
2011. júl. 3. 14:09
 2/9 anonim ***** válasza:

1.változtass az étrendeden ha nem megfelő,és sportolj

2.fogfehérítő fogkrémet használj és keress fel egy fogorvost

3.használj másik sampont és balzsamot,vannak hajpakolások is,hajfények,esetleg kérdezz meg egy vagy akár több fodrászt is hogy neki mi a véleménye

2011. júl. 3. 14:12
 3/9 anonim ***** válasza:
sportolj(napi 1-2 óra) menj el fogorvoshoz fogfehérítésre(nem olcsó dolog) vegyél hajpakolásokat, vágass kicsit a hajdból, szedj vitaminokat.
2011. júl. 3. 14:13
 4/9 anonim ***** válasza:

Has:felülések és diéta.

Comb:kitörések ,gugolások,szobabicikli.Nézz utána neten,sok gyakorlat van.

Igyál sok folyadékot.

Én megeszek pár gubics élesztőt naponta és azóta jobban nő a hajam és kevesebb a pattanásom is.

Menj kozmetikushoz ha rendbe kell tenni a szemöldököd,mert egy rosszul megválasztott forma sokat ront az összképen.

Nézz pár sminkes vidit,sok jó ötletet adnak.

A hajadból havonta vágass picit,hogy ne legyen töredezett a vége és használj hetente pakolásokat.

2011. júl. 3. 14:24
 5/9 anonim ***** válasza:

1. nem muszály eljárnod sportolni, otthon végezz alakformáló tornákat:

[link]

ez egy online fitness center rengeteg videóval, ezek közül válogass össze egy "tornarendet"

2. fehérítős fogkrém, sokáig moss fogat reggel és este, a szódabikarbónás fogmosás áll fehéríti

3. mint az előző is írta pakolás vagy balzsam

2011. júl. 3. 14:25
 6/9 anonim ***** válasza:

Ha egy pici szódabikarbónát is teszel a fogkefére,akkor fehérebb lesz,de most majd lehurrognak,hogy tönkreteszi a fogzománcot,ugyhogy ne halgass rám.

Egyébként nekem lehozta a fogkövet,fehérebb lett a fogam és nincs semmi baja,persz nem minden nap használom.

A fogfehérítés sem sokkal jobb,ott hidrogénperoxidot használnak(ua mint haj szőkítéséhez)

Persze biztos sok megoldás van.

2011. júl. 3. 14:26
 7/9 anonim ***** válasza:

1. vegyél egy fitness bérletet és diétázz

2. rendelői fogfehérítés (más nem fog segíteni, én már az össze méregdrága fogkrémet kipróbáltam, és a szódabikarbónát is rendszeresen használom, de semmi)

3. fodrász + minőségi hajápolok -> én a Kerastase termékeket nagyon ajánlom!!

De számolj azzal, hogy ez sokba fog kerülni.

Egy fitness bérlet olyan 8000, fehérítés olyan 5-60000, fodrász 5000 és a hajápolók olyan 15000-be lesznek. Ja és a diéta sem egy olcsó mulatság....

Hajrá!! Szurkolok!!

2011. júl. 3. 14:40
 8/9 anonim ***** válasza:

1.

Alakformáláshoz én a kocogást ajánlom. Nem túl megterhelő a kocogás, ha nem betonon végzed, de hatásos. Én 2,5 hete fogyókúrázok, mellette kocogok és tornázok itthon és már most érzem a változást. Hetente menj 4-5x kocogni egy órát és ha van még kedved tornázz otthon. Én Rubint Réka van öt perced? videójából vettem a gyakorlatokat, kiegészítve néhány dologgal, ezt a videót csak ajánlani tudom! Természetesen fontos a megfelelő táplálkozás is. Rövidebb pontokba szedve leírom, mire ügyelj:

- Naponta 5x egyél kevesebbet. Tízóraira és uzsonnára mehez zöldség, gyümölcs, ezek az étkezések azért fontos, hogy ebédre és vacsorára ne legyél farkaséhes és ne falj be mindent. Szénhidrát közül ha lehet egészségesebbet válassz pl. tönkölybúzás kenyér, zabpehely, magvas kenyér és szénhidrátot a délelőtti órákban fogyassz. Délután, este inkább fehérjét pl. fehér húsok, halak, tojás, sonka.

- A chipsekről, bolti kekszekről és egyéb nassolnivalókról mondj le, valamint a cukros üdítőkről is. Egyszer-egyszer belefér egy kis nasi, de ne csinálj belőle rendszer. Egy vagy két kocka csokitól nem hízol el, de ne legyen több.

- Naponta 2-2,5, nagy melegben akár 3liter vizet is igyál! Ha szereted, ihatsz zöld teát is, nagyon sok jó tulajdonsággal bír. Én úgy csinálom, hogy fél liter zöld teát és 1,5-2l vizet iszok egy nap.

2.

Érdemes megpróbálni egy-két fogfehérítő fogkrémet. Nekem kettő termék is bevált. Az egyik a perl weiss ( [link] a másik a vademecum white flesh ( [link] Ezt érdemes kipróbálni.

A másik ami nekem fogfehérítés terén bejött: egy epret félbe vágtam, belemártottam a fogfekébe és azzal mostam fogat. Ez után természetesen fogkrémmel is fogat kell mosni, de nekem ettől is fehérebb lett a fogam.

Ha van pénzed rá, a legjobb megoldás azonban fogorvos fordulni!

3.

Először is vágni kellene egy kicsit a hajvégekből, ezzel felfrissítenéd a frizurádat. Ha pedig már fodrásznál jársz, érdemes megkérdezni, milyen hajápolási terméket ajánlana a te hajadra. Nekem például a kallos placentás hajpakolása jó volt, puhább, selymesebb volt tőle a hajam. Balzsamból pedig a syoss vált be, amin narancssárga felirat van.

De egyénenként változó, kinek mi válik be. Egy biztos, a puha, selmyes haj érdekében érdemes balzsamot és pakolást használni:)

16/L

2011. júl. 3. 17:36
 9/9 A kérdező kommentje:
jaj.. nagyon szépen köszönöm a válaszokat.... sokat segítettetek... nagyon köszönöm!!!
2011. júl. 3. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!