Kiröhögnének a konditeremben?
Figyelt kérdés
176 cm és 55,5 kiló vagyok :( Egy pici izmom van, de nem a legjobb. (egyedül, amire büszke vagyok, az a mellizmom,mert kidudorodik,meg látszik az íve. Fekvőtámaszok miatt) Kiröhögnének, hogy egy sovány gyerek bemegy kondiba?2015. ápr. 11. 23:10
21/27 anonim válasza:
Írtad, hogy vékony a lábad, úgy hogy ne hagyd ki a lábad edzését. (amúgy se)
22/27 A kérdező kommentje:
Nem akartam :D Lábra is edzeni fogok, ugyanis nagyon tetszik,mikor pl most befeszítem és látszik az íve.
2015. ápr. 12. 18:50
23/27 anonim válasza:
Ahogy a fodrászhoz sem belőtt séróval mennek, úgy a konditerembe sem csak izompacsirták találhatóak. Egyébként meg ne foglalkozz ennyit mások véleményével, semmire nem mész vele, éppen ellenkezőleg.
24/27 anonim válasza:
Nyugodtan, bátran menj, én amikor elkezdtem 170/50 voltam, most 65 kg vagyok (és nem lettem magasabb:) ) és senki nem röhögött ki. Sőt, az elején amikor bénáztam, odajöttek és segítettek, elmondták mit hogyan kell.
25/27 A kérdező kommentje:
Akkor jó :D Még valami: Táplálkozásban segítenek? Mert tápkiegre nem telik sajnos.
2015. ápr. 14. 17:03
26/27 anonim válasza:
Abban egy személyi edzőt kérdezz majd meg, ne mondjuk a recepcióst mert általában fingjuk nincs róla vagy hülyeséget mondanak.
27/27 A kérdező kommentje:
Értem,köszi :)
2015. ápr. 16. 22:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!