Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kiröhögnének a konditeremben?

Kiröhögnének a konditeremben?

Figyelt kérdés
176 cm és 55,5 kiló vagyok :( Egy pici izmom van, de nem a legjobb. (egyedül, amire büszke vagyok, az a mellizmom,mert kidudorodik,meg látszik az íve. Fekvőtámaszok miatt) Kiröhögnének, hogy egy sovány gyerek bemegy kondiba?

2015. ápr. 11. 23:10
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

De hülyéket bárhol kiröhöghetik.

Palilaci valamelyik kérdésnél te is 'kiröhögtél' engem, nekem írtál privátban pusztán mert nem értettünk egyet valamiben. Tök mindegy miben, viszont ÉS ?

Az embert kiröhöghetik és leszólhatják, most ez a fő motiváció az életben? (nem megyek le a teremben hogy Johhny Bravo felsőtestet gyúrjak magamnak mert kiröhögnek a többi gyúrósok) :D

Na, alapozódik a napom :D

2015. ápr. 12. 09:03
 12/27 - palilaci - ***** válasza:
100%

Nem írtam neked semmilyen privátot.

Aki pedig csak felső testre edz (a szezongyúrósokra meg a diszkós élőlényekre gondolok) az takony munkát csinál és aránytalan szar. Főleg ha megy mellette egy kis dana vagy vmi jóféle cigánykox. Személyszerint Én az emberi hülyeségen nevetek (ami a konditermi viselkedésében nyilvánul meg ezeknek) azon csak szabad nem? Vagy egy szitcom-ot is fapofával nézel végig?

2015. ápr. 12. 09:52
 13/27 anonim ***** válasza:
Nem fognak kirohogni. Ha valamit nem tudsz normalisan kivitelezni, akkor valaki majd lehet szol, hogy azt ne ugy csinald, de kerdezhetsz is nyugodtan, ha nem vagy valamiben biztos.
2015. ápr. 12. 10:02
 14/27 anonim ***** válasza:
Tényleg, kerestem üzeneteket, valóban kevertelek valakivel! Na, jó a memória, örülök :D
2015. ápr. 12. 10:05
 15/27 - palilaci - ***** válasza:
Nem Te vagy a tejes csávó?
2015. ápr. 12. 11:28
 16/27 anonim válasza:
Tuti, hogy nem röhögnének ki. Kevés az olyan bunkó f**z, aki így tenne.
2015. ápr. 12. 11:47
 17/27 A kérdező kommentje:
Életemben nem selfieztem még, nem is akarok. Facebookon 1 héten 1x-2x vagyok fenn, nincs profilképem se magamról. Csak kizárólag erősíteni mennék :D
2015. ápr. 12. 13:04
 18/27 A kérdező kommentje:
Most,hogy jó idő van, felvegyek szerintetek rövidgatyát (vékony lábam van, 10 hónapja minden nap biciklizek napi 20 km-t) ? Nincs farmerom, mert kiszakadt, mert elestem, és nincs pénzem újra.
2015. ápr. 12. 13:06
 19/27 anonim ***** válasza:
Nyugodtan menj rövid gatyában.
2015. ápr. 12. 13:08
 20/27 A kérdező kommentje:
Rendben,köszi
2015. ápr. 12. 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!