Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 3 honapja jarok edzesre es...

Blackdragon1997 kérdése:

3 honapja jarok edzesre es szedjek creatint?

Figyelt kérdés

a kerdesem az lenne hogy jarok 3 honapja gyurni de meg eleg kicsi valtozast tapasztaltam es arra gondoltam hogy neki fogjak 1-2 honapig szedni creatint majd abba hagyom hogy segitsen egy kicsit

a creatin alatt a crea-bombot ertem szerintetek segitene vagy mit ajanlotok?

2015. ápr. 11. 18:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Várj még vele, inkább legyen majd fél éves edzésmúlttal. Addig szépen lehet fejlődni anélkül is, csak legyen étrended.
2015. ápr. 11. 18:48
 2/11 anonim ***** válasza:

Ne szedj kreatint.

Inkább vesszőket szedj, mert az hiányzik a mondadódból.

2015. ápr. 11. 19:11
 3/11 anonim ***** válasza:

Étrend rendben? Vitaminok, ásványi anyagok?

Kiegészítők fontossági sorrendje:

1. multivitamin + C-vitamin, kalcium-magnézium-cink, omega3

(Ez alapnak kéne lenni mindenkinél, aki nem sportol, annál is.)

2. tejsavó fehérje

3. edzés utánra gyors ch

4. ízületvédő

5. minden más céltól függően

2015. ápr. 11. 20:41
 4/11 A kérdező kommentje:
hat etrend napi 3x etkezek de joval tobbet mint regen amikor meg nem jartam meg az etkezesek mellet szoktam enni neha almat meg ilyen gyumolcsokot
2015. ápr. 11. 21:26
 5/11 A kérdező kommentje:
ha gondoljatok kuldok kepet is hogy regen hogy nesztem ki es most hogy nezek ki hogy lassatok a valtozast :)
2015. ápr. 11. 21:27
 6/11 anonim ***** válasza:
Ez így kevéske. Azt sem tudod, hogy mennyi fehérjét, ch-t ès zsìrt eszel meg naponta. Olvass: google: sàrga kapszula pdf.
2015. ápr. 11. 21:29
 7/11 A kérdező kommentje:
ebben igazad van nem tudom menyi feherjet es ch-t fogyasztok el naponta aszt sem tudom hogy kellene feherjet vagy tomegnovelot fogyasszak
2015. ápr. 11. 21:33
 8/11 anonim ***** válasza:
Edzés utàn mehetne egy protein + gyors ch shake. De nem ez a lényeg. Az egész napi makrobevitelnek rendben kell lennie. Fehérjéből napi kb 2g xttkg. Tehàt egy 70 kilós embernek kell kb 140g fehérje. Tápanyagtàblàzatokból làthatod, hogy melyik kajàban mennyi a fehérje, zsìr és a ch.
2015. ápr. 11. 21:39
 9/11 A kérdező kommentje:
amugy meg hozza kell tegyem hogy reggelinek neha tojast szoktam enni(6-8 tojas) es estenkent tejbe rizs minnel tobb csirke,rizs,tojast
2015. ápr. 11. 22:11
 10/11 anonim ***** válasza:

Szerinted a tejberizsben mennyi fehérje van?

Attól, hogy fehér a színe, még nem sok...

Még egy idióta, akinél a tudatlanság szorgalommal párosul.

3 hónapja csinálsz valamit, amihez lövésed sincs!

Értelmes ember semmibe sem kezd bele, amíg legalább az alapvető dolgoknak nem néz utána.

Tessék elolvasni az Alapismereteket és a Sárga kapszula c. könyvet!

2015. ápr. 11. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!