Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Most akkor kinek van igaza a...

Most akkor kinek van igaza a testepitesel kapcsolatban, az internetnek vagy apamnak?

Figyelt kérdés
az interneten azt olvastam hogy nem szabad mindennap gyurni mert az tobbet art mint hasznal, meg hogy nagyon oda kell figyelni hogy mikor mit eszunk, apam viszont azt mondta hogy ő fiatalkoraban mindennap gyurt, ő szerinte annak semmi ertelme hogy egyik nap gyurok masik nap meg nem, meg hogy ő nem valogatott soha mindig azt ette ami eppen volt otthon, mondjuk apam eleg eros, lehet neki van igaza?

2015. ápr. 10. 18:36
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Ja biztos, hihető.:)
2015. ápr. 10. 19:30
 12/22 anonim ***** válasza:

Azta te.. Az első két szót nagyon elírtam :D

* Lehet naponta

>MOON<

2015. ápr. 10. 19:32
 13/22 anonim ***** válasza:

Nem arrol beszeltem hogy masnap kipihent vagy az edzestol en sem vagyok.

Csak arrol hogy habár érdemes egy edzéstervet jol kovetni. Nem szabad dogmatikusan hogy ma nem edzek mert ma nincs edzesnap nehogy tuledzzem magam mikor az emberunk kibirna tobb edzest is.

2015. ápr. 10. 20:03
 14/22 anonim ***** válasza:
Van aki bírja a mindennapos gyúrást. Én is edzettem sokáig heti 5 napot és nem pinalegyezés volt, hanem nagy súlyú alapgyakorlatok. Az más kérdés, hogy ki tudtam magam pihenni, meg jól kajáltam. Akik meg nyomnak kokszot azok napi 2x is edzenek. Vannak jobb meg rosszabb genetikák is. Ezt is bele kell kalkulálni. Néhány ember a szartól is izmosodik meg közepes volumennel edz és mégis jobban néz ki meg erősebb, mint aki kidolgozza a belét. A jó genetikájú emberek, pedig akár tetszik, akár nem, bizony gyakran képesek a gyors regenerációra, akár egy teljes testépítő ciklust is át tudnak ugrani.
2015. ápr. 10. 20:04
 15/22 anonim ***** válasza:
Én is edzek heti 5-ször. De az mióta minden napi edzés? Hétvégén pihi van. Illetve kis foci, de az más jellegű.
2015. ápr. 10. 20:11
 16/22 anonim ***** válasza:
Úgy gondolom, hogy ha heti 5 napon át ugyanazt a gyakorlatsort végzed és nem mindig más izomcsoportot dolgoztatsz meg, akkor az igencsak megterhelő lehet. Hétvégenként meg nem tudom ti hogyan vagytok vele, de én folyamatosan alszok, kedvem se nagyon lenne edzeni. Elég, hogy a hétköznapokban leszopják az agyam.
2015. ápr. 10. 20:19
 17/22 anonim ***** válasza:
Lehet mukodo rendszer a mindennapos edzes.(pl bolgár súlyemelő edzés) Ahogy sok más is. Nincs egy legjobb edzesprogram.
2015. ápr. 10. 20:45
 18/22 anonim ***** válasza:
A sitten is minden nap edzenek.
2015. ápr. 16. 15:29
 19/22 anonim ***** válasza:
Fiatalon, amikor még meló sincs, könnyű állandóan edzeni. Meló mellett, 3x után is edz intenzíven minden nap, akkor fasza vagy. Aki meg napi kétszer edz az valószínű profi, vagy elmebeteg vagy semmi dolga, mert apuci eltartja. Koksz nélkül azért nehezen fogsz napi kétszer edzeni, úgy hogy nem mész tropára.
2015. ápr. 16. 15:55
 20/22 anonim ***** válasza:
A sitten kokszolnak és nem is néznek ki jól Inkább zsírosan nagyok, de nincs nagy tömeghez szárazság.
2015. ápr. 16. 16:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!