Alkalmasságira készülök, hajlított karú függéssel kapcsolatban kérdeznék?
Figyelt kérdés
A gyakorlat lényege, hogy felső fogással, vállszélességben tartsd magad úgy, hogy az állad nem ereszkedhet a rúd vonala alá. 40 másodpercig viszonylag simán bírom magam tartani, de utána elkezd az egyik izmom annyira fáradni, hogy lecsúszok kb. szemmagasságig, ahol még bírom magam tartani gond nélkül. Mely izomcsoportom lehet ez, amelyik ennyire elfárad, legyengül, hogy már csak szemmagasságban tudom magam tartani? Nem érzem igazán fáradtnak sem a hátamat, sem a bicepszemet. Lehet, hogy az alkarom, tricepszem, vállam nem elég erős?2015. febr. 15. 12:12
1/8 - palilaci - válasza:
hatso delta lehet akkor a ludas. megoldas: tobb huzodzkodas lassabb negativ szakasszal.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ! Ugyanúgy felső fogással, vállszélességben? Vagy szélesen, felső fogással?
2015. febr. 15. 12:35
3/8 Unpredictable válasza:
Ez nekem is kell, viszont nem kötelező maxra ebből, 80 pont meglehet a többiből is amelyek valamivel könnyebbek szerintem.
Melyik szak ha szabad tudnom? :)
4/8 A kérdező kommentje:
Hát ezt szeretném minél jobbra, mert a hassal elég gyengén állok(sosem ment), az ingafutást nem tudom lepróbálni sehol, a távolugrásból eddig 230 körül megy, a 2000 m megy/ment jól. RTK-bűnügyire, közrendvédelmire, illetve közl.rendészetre jelentkeztem:) Te?
2015. febr. 15. 13:48
5/8 Unpredictable válasza:
Ugyanitt csak pénzügyi nyomozó, viszont húzós volt mindhármat ezen jelölnöd, valamin elcsúszol a gáz :S (én a pszichológiaitól félek a legjobban)
6/8 A kérdező kommentje:
Én a fizikaitól tartok nagyon. Bár készülök rá lelkiismeretesen, aztán majd meglátjuk, hogy mit sikerül teljesítenem. Még beadtam végső esetre a HHK-ra is, ott könnyebb valamivel a fizikai, illetve van fellebbezési lehetőség is.
2015. febr. 15. 14:23
8/8 A kérdező kommentje:
Viszont kívánom neked is!:)
2015. febr. 15. 14:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!