Erősember sporttal kapcsolatban étrendkiegészítők?
Szia! Én testpépítő vagyok, fehérjét és cukrot veszek külön, így kitudom mérni az adagot éppen amihez kell.
Ajánlom a SCITEC Whey Protein Professional-t ezt tiszta protein kevés zsírral és cukorral, bármikor fogyasztható, edzés utánra cukor is kellene, de szerintem vegyél csak egy doboz ilyet és lepd meg azzal, hogy ezzel majd te is tudsz koccintani vele zsírosodás nélkül :) Bár erőemberek a tömegnövelőket szokták inkább venni, biztos örülni fog neki, a kakó mogyoró, kapucsinós nagyon jó, a vaniliás is. A banánt próbáltam még eddig, az kicsit mellékes. A többi ízűre még nem volt lehetőségem, most a kapuchinósat nyomom, tökéletes :) forró vízzel, reggel kávé helyett ihatnátok.
Vehetsz neki még SCITEC Joint-X ízületvédőt, ezt is biztos tolja, vagy hasonlót.
Vitamint nem vennék, mert sok van egy pár különbség a termékek között, nemtudom neki melyik kell. De egy adag C-vitamin jöhet!
shop.builder.hu ez a tuti hely, itt minden megvan :)
Még egy apró dolog, nemtudom mennyire szereti a kendőket, edzés közben az olyan férfias tekintete ad :D vehetsz neki egyet valahonnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!