Milyen tanáccsal tudnál ellátni ezzel kapcsolatban?
Olyan 6 hónapja kezdtem bele az edzésbe, viszont az a gond hogy nem jön fel semmi tömeg, itt-ott növögetett valamit a testem, de akkor sem így kéne kinéznem. Úgy érzem az eddigi erőfeszítéseim ellenére, kidobott pénz volt az ablakon a fehérje/szénhidrát, vitamin, csirke/rizs/krumpli stb
Lehet, ha nem végeznék raktári munkát, ahol a lábamat lejárom, már megmaradt volna némi súly rajtam, nem állítom hogy minden egyes nap ugyanazt eszem, van amikor 1-2 nap erejéig lecsót, vagy chilisbabot is megeszek mellé grízes tésztával. De akkor sem kéne stagnálnom ha nincs precíz időre beosztott kajám, hisz tudom a kiszámolt mennyiséget, és szemre meg is van főleg a fehérje, a szénhidrátnál néha süti, pogácsa bármi lemegy.
Mára elegem lett, a proteinem most fog elfogyni a következő edzés alkalmával, egy darabig nem szeretnék venni mert úgy érzem csak szálkásodok, de még azt se mondanám hisz nem nő az izomzatom sem olyan mértékben.
Valami ütős kombót nem lehetne kitalálni amitől még a legbénább test is fejlődésnek indul?
Tömegnövelő/kreatin mennyire használna? Fontos hogy ezalatt a 6 hónap alatt, a teherbírásom semmit nem változott pl fekvenyomásban. Nem tudok feljebb menni a súllyal.
175cm-hez 59 kg.
Tegnap 3 étkezésből kihoztam a 118 gram fehérjét(400g csirkével és pár tojással kiegészítve) illetve 400g rizst ettem, persze az étkezések között egy 7days, energiaital is lement. a fő étkezéseknél 3 részre vágtam az egész kígyóuborkát.
Ha valóban folyamatosan ennyit eszel,annak elégnek kéne lennie. Lehetséges,hogy nem pihensz eleget,és túl vagy pörgetve,vagy valamiért a szervezeted nem úgy veszi fel a táplálékot,ahogy kéne.
Mennyit alszol? Ha nincs meg 8 óra,és emellett tényleg folyamatosan mozgásban vagy,akkor lehet,hogy egyszerűen lemozgod.
Próbálj meg többet aludni,és emelj még a tápanyagbevitelen ch és zsír szempontjából is. Ha ez sem segít,menj el orvoshoz kivizsgálásra,hátha valamilyen hormonális gond van.
Az alvásaim eléggé vegyesek pl reggel 7re hazaérek melóból, alszok kb 1 óráig, átlagba olyan 6-8 óra amit rátudok fordítani
Egy próbát megérne a tömegnövelő, és egy kúra kreatinnal?
A tömegnövelő cukrozott fehérje. Akkor már vegyél a fehérje mellé gyors szénhidrátot, olcsóbb is és magad tudod belőni az adagokat.
Mivel eddig még egy "dekát" nem fejlődtél, teljesen felesleges a kreatin.
Ha a tömegnövelővel kalóriapluaszba kerülsz, akkor igen! De én akkor is inkább fehérjét vennék, edzés után gyors ch- val felturbózva.
Amíg az étrended nincs rendben, addig felesleges a kreatin szerintem. Ha átbillensz plusszba, akkor anélkül is fejlődni fogsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!