Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Most akkor kinek van igaza a...

Most akkor kinek van igaza a testepitesel kapcsolatban, az internetnek vagy apamnak?

Figyelt kérdés
az interneten azt olvastam hogy nem szabad mindennap gyurni mert az tobbet art mint hasznal, meg hogy nagyon oda kell figyelni hogy mikor mit eszunk, apam viszont azt mondta hogy ő fiatalkoraban mindennap gyurt, ő szerinte annak semmi ertelme hogy egyik nap gyurok masik nap meg nem, meg hogy ő nem valogatott soha mindig azt ette ami eppen volt otthon, mondjuk apam eleg eros, lehet neki van igaza?

2015. ápr. 10. 18:36
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
69%
Kell a pihenő nap, hogy tudj regenerálódni. És igen, étrend sem árt. Én is edzek 30 éve, de attól még nem beszélek hulyeséget, hogy gyúrj ész nélkül minden nap. Ennyit erről.:)
2015. ápr. 10. 18:43
 2/22 anonim ***** válasza:

Apád korában azt ették ami volt.

Most már azért lehet válogatni.

2015. ápr. 10. 18:44
 3/22 anonim ***** válasza:
71%
Ez nem igaz. Én 1985-ben is jól kajáltam, nem azt ami volt. Akkor is tudtam enni, húst, tojást túrót. És még tápkieg is volt, Sportrobi fehérjét ittunk.
2015. ápr. 10. 18:45
 4/22 anonim ***** válasza:
Ha regenerálodnod kell akkor regenerálodj de ha teljesen kipihentnek erzed magad akkor siman wlmehetsz edzeni.
2015. ápr. 10. 18:55
 5/22 anonim ***** válasza:
62%
Megnézném azért azt az edzést, amivel kipihent vagy úgy, hogy minden nap edzel. Akkor az nem sokat ér. Lehet velem jönni egy-két edzésre és megnézzük, hogy mennyire leszel másnapra kipihent Marci.:)
2015. ápr. 10. 18:57
 6/22 anonim ***** válasza:

Az 5 napos edzéstervek esetében is csak heti 2 napot pihizel. Sőt, ezt az 5 napot sokan még megfejelik egy 6. kardiónappal is.

Gondosan szét kell osztani az izomcsoportokat és kész.

Noha a testépítés esztétikai és nem teljesítmény sportág, így más szabályok uralkodnak, mint a legtöbb sport esetében, azonban elég belegondolni abba, hogy más sportágakat űzők akár napi 2* is edzenek. Ugyanezt a testépítők csak komoly rásegítéssel képesek használható módon kivitelezni, (hiszen nem az a cél, hogy minél többel, minél többet...). Azonban ha az erő a célod, vagy épp még kezdő vagy (egy éve sem tolod) akkor nyugodtan mehet fejetlenül, ami csak a csövön kifér. Persze ügyelni kell a tested szavára, nehogy túledzettségbe rohanj.

2015. ápr. 10. 19:08
 7/22 anonim ***** válasza:
Az erő és a kinézet két különböző dolog. Persze a testépítő se poroktól izmosodik. Ami kiábrándító az a mindennapi edzés. Kell a pihenőnap! Nekem is van olyan kollégám aki két ajtós volt és mindennap gyúrt. Jah. A szája is baromira nagy. Az ilyenekre nem szabad hallgatni, mert csak hülyeség.
2015. ápr. 10. 19:24
 8/22 anonim ***** válasza:
74%
Azért ez baromság. Az izomtömeggel jön ám erő is.
2015. ápr. 10. 19:25
 9/22 anonim ***** válasza:
Jön, de nem mérhető össze az erő a kinézettel. Van nálam kétszer kigyúrtabb ismerősöm és mégis erősebb vagyok nála.
2015. ápr. 10. 19:30
 10/22 anonim ***** válasza:

Leget napokra edzeni nyugodtan. Ezt az edzésfaját pinalegyezésnek hívjuk.

>MOON<

2015. ápr. 10. 19:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!