Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Edzés utáni turmix milyen legyen?

Okrwdw kérdése:

Edzés utáni turmix milyen legyen?

Figyelt kérdés

Egy sima dupla protein + gyors CH , esetleg az MHN tömegnövelője elég pénztárcakímélő megoldásnak tűnnek.

Amíg a kajám nincs rendben 100%-ban addig úgy érzem fölösleges MyoMaxot,Jumbot,vagy hasonló drága tömegelőket vennem. Mit gondoltok, még rossz kaja mellett is megérné a jobb minőségű tömegelőt megvenni?

2015. ápr. 9. 23:13
 1/6 Tyler913 ***** válasza:

Nem. Rossz kaja mellett a tápkieg SEMMIT nem ér. Higgy nekem,évekig nyomattam fehérjeport meg tömegnövelőt havi több tízezer Ft értékben rossz kaja mellett - egy centit nem nőttem tőle.

Kaja,kaja,kaja. Hús,tojás,túró

Az edzés utáni turmix egyáltalán nem olyan fontos,mint sokan hiszik. Ha nem iszol semmit,hanem edzés után amint tudsz,szilárd kaját eszel,semmivel sem fejlődsz majd rosszabbul,feltéve,ha a napi tápanyagbeviteled rendben van.

A fehérjepor amolyan luxus-dolog. Ha marad rá pénzed,nem rossz,de erre költeni,miközben a kajálásod nincs rendben,teljesen indokolatlan.

2015. ápr. 9. 23:24
 2/6 A kérdező kommentje:

Én sem ma kezdtem,még ha a kérdésem nem is ezt tükrözi :D Túl sok figyelmet fordítottam és hittem a kemény edzés + jó minőségű tápkieg kombonak.

Mára már eléggé elvesztettem a motivációmat,nem szeretnék egy vagon pénzt kidobni, kajám sincs rendben, így gondolom edzés utáni turmixnak teljesen mind1 lesz,hogy MyoMaxot iszok vagy MHN tömegnövit, szóljatok ha nem így van :D

2015. ápr. 9. 23:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Igazabol ha nincs rendben a kaja akkor en csak feherjet vennek hogy a feherjebeviteled jobb legyen azon kivul meg csak probalj tobbet enni.
2015. ápr. 10. 01:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Fehèrje + gyors ch legyen, ahogy írtad is. A tömegnövelők nem érik meg az árukat. Ott a cukrot is fehérje árban fizeted meg. A kaját pedig tedd rendbe. Nem az edzés utáni turmix hozza a tömeget hanem az egész napi össz tápanyagbevitel.
2015. ápr. 10. 05:44
 5/6 anonim ***** válasza:
A fehérjepor akkor lenne luxusdolog, ha drága lenne. Oké, hogy egybe megveszed, úgy drágának tűnik, de ár-érték arányban jó fehérjeforrás. Nyilván nem olyan jó, mint a hús, de szerintem több értelme van, mint a túrónak.
2015. ápr. 10. 09:36
 6/6 Tyler913 ***** válasza:
9:36 Ahhoz képest drága,amennyi ténylegesen hasznosul belőle,ha turmixban iszod. A túró jobb és olcsóbb. De fölösleges ezen vitatkozni,ha te úgy gondolod,a fehérjepor jobban bejön,tőlem idd csak nyugodtan :)
2015. ápr. 10. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!