Edzés utáni turmix milyen legyen?
Egy sima dupla protein + gyors CH , esetleg az MHN tömegnövelője elég pénztárcakímélő megoldásnak tűnnek.
Amíg a kajám nincs rendben 100%-ban addig úgy érzem fölösleges MyoMaxot,Jumbot,vagy hasonló drága tömegelőket vennem. Mit gondoltok, még rossz kaja mellett is megérné a jobb minőségű tömegelőt megvenni?
Nem. Rossz kaja mellett a tápkieg SEMMIT nem ér. Higgy nekem,évekig nyomattam fehérjeport meg tömegnövelőt havi több tízezer Ft értékben rossz kaja mellett - egy centit nem nőttem tőle.
Kaja,kaja,kaja. Hús,tojás,túró
Az edzés utáni turmix egyáltalán nem olyan fontos,mint sokan hiszik. Ha nem iszol semmit,hanem edzés után amint tudsz,szilárd kaját eszel,semmivel sem fejlődsz majd rosszabbul,feltéve,ha a napi tápanyagbeviteled rendben van.
A fehérjepor amolyan luxus-dolog. Ha marad rá pénzed,nem rossz,de erre költeni,miközben a kajálásod nincs rendben,teljesen indokolatlan.
Én sem ma kezdtem,még ha a kérdésem nem is ezt tükrözi :D Túl sok figyelmet fordítottam és hittem a kemény edzés + jó minőségű tápkieg kombonak.
Mára már eléggé elvesztettem a motivációmat,nem szeretnék egy vagon pénzt kidobni, kajám sincs rendben, így gondolom edzés utáni turmixnak teljesen mind1 lesz,hogy MyoMaxot iszok vagy MHN tömegnövit, szóljatok ha nem így van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!