Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miből lehet jó fehérjeturmixot...

Miből lehet jó fehérjeturmixot készíteni?

Figyelt kérdés

Valami olyasmire gondolok amit rálehet önteni mondjuk egy tál zabpehelyre vagy akármire és jó is az íze... Mit turmixoljak össze hogy jó is legyen ez az "öntet"...

Tennék bele fehérjeport is...

2015. febr. 16. 19:53
 1/2 anonim válasza:
Én gyümölcsöt szoktam, mikor épp melyiknek van idénye. Banán, kiwi, narancs, stb stb. A Lidl-ben szoktam még fagyasztott erdei gyümölcsöt venni, azzal is nagyon finom. De amúgy nagyon sok recept van a neten.
2015. febr. 16. 19:58
 2/2 anonim ***** válasza:
nekünk van rengeteg mogyoró fánk és van házi mogyoróvajunk, ha hozzá tudsz jutni ízfokozóktól és cukorkupactól mentes mogyoróvajhoz, akkor az szerintem 5*-os ízélmény... de szoktam kakaóval(nem nyuszis, hanem cicás), fahéj, méz, lekvár, aszalt gyümivel enni, sőt néha egyszerűen összekutyulom tojással és kisütöm... ez viszont száraz, szóval innivalóval készülj mellé :D
2015. febr. 16. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!