Puffasztott rízs?
Figyelt kérdés
Vettem puffasztott rizset,hogyan egyem? :) Valami tanács,hogy valami ízet adjak a papírnak? :D2015. ápr. 9. 19:54
1/9 anonim válasza:
Én kenyér helyett szoktam, pl. szendvicsként.
2/9 A kérdező kommentje:
Hát most én is zsemle helyett eszem,mert szerintem attól puffad a pocakom :( Akkor mondjuk egy kis vaj meg szalámi? :D
2015. ápr. 9. 20:04
3/9 anonim válasza:
vaj, szalámi = kuka. Hús menjen rá, vagy tojás és zöldség.
4/9 A kérdező kommentje:
Oké,tojásnak a sárgáját adjam oda másnak? :D
2015. ápr. 9. 20:30
5/9 anonim válasza:
Nem. Abból azért mehet pár, az nem gond.
6/9 Szintiszoli123 válasza:
A sós változatok finomabbak, de nekem túl sósak. Kérdés, hogy mennyire szoktattad rá magad ízesített ételekre.
Bizonyított és saját magamon is tapasztaltam, hogy ha kibírsz két hét "papírevést", javul az ízérzékelésed, megint megtanulod érezni az ételek természetes ízét, és olyat is finomnak fogsz érezni, amit addig nem bírtál.
Én egyértelműen így voltam a zabpehellyel, a natúr pufirizzsel és még sok mással.
Ha nem bírsz két hetet, akkor egyél hozzá bármit, aminek íze van és jó lesz.
7/9 A kérdező kommentje:
Rendben,köszönöm a válaszokat,megy a pipa. :)
2015. ápr. 9. 21:28
8/9 anonim válasza:
Lehet kapni ízesítettet is, az elég jó, bár én megeszem magában is a simát is meg a sósat is.
9/9 anonim válasza:
Én néha olyat szoktam hogy egy kis kefírrel vagy natur joghurttal "megkenem". Ez kb elenyésző plusz ch és finomabb lesz. Esetleg még lehet rá valami zöldfűszert szórni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!