FEGYENC EDZÉS, tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Jó, és rossz egyaránt jöhet. Én most kezdtem el. Használom az edzés naplót is. Ti használtátok? 15L2015. ápr. 9. 13:54
1/3 anonim válasza:
Komolytalan baromság. Ha saját testsúlyos edzéssel szeretnél foglalkozni, akkor olvasd el Mark Luren: You are your own gym, és Chripstopher Sommer: Building the gymnastic body c. könyvét. Részletesebben, érthetőbben van leírva bennük az edzés, ugyanúgy a nulláról indítanak, viszont sokkal jobban össze vannak rakva az edzéstervek, egyszerűen jobb könyvek. Nem utolsó sorban pedig ezek tényleg az edzésről szólnak, míg a fegyencedzés háromnegyede értelmetlen gyűlölködésből áll.
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__6735..
itt az első, és a tizedik válaszban kifejtem bővebben a véleményem
2/3 anonim válasza:
Amíg a címét is rosszul írod le...
Olvasd el a könyvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!