Ti hogyan esztek tömegnövelésnél? (Tapasztalatok, tanácsok)
Mennyit esztek tömegnövelésnél?
Azt értem hogy a testsúly alapján ki kell számolni a szénhidrát és a fehérje bevitelt.
De én nekem nagyon nehezen megy az a sok zabálás...
Hogyan tudjátok beosztani hogy már ne kapj hányingert a sok kajától?
--gömb--
Le kell turmixolni és meg kell inni szépen.
Nem az a lényeg,hogy sokat egyél mindig,hanem hogy sokszor keveset.
Ha tömegnövelő étrenden vagyok akkor napi 6x eszek.
Délelőtt 8órakor rántotta.
10órakor zabpehely-tej.
12-2-4órakor rizs-csirke ha nagyon unom már akkor hal de nem rántva hanem grillezve illetve zöldségeket mellé.
edzés után.
Edzés után egyből Tejsavóproteint + gyors szénhidrát vízben.(csak 2napont iszom amikor edzek)
Este túró-t.
Én így szoktam kajálni,lehet nem jó van jobb is de nekem bevált illetve ez is elég húzós anyagilag már.
Az,hogy miből mennyit az egyénfüggő.
Nem könnyű, de egyre többet fogsz tudni enni. Ne egyből 5 gramm szénhidráttal kezdj, hanem mondjuk 3-al és úgy növeld folyamatosan. Aztán lehet, hogy nem is kell 5, van aki zsírosodik ennyitől. Oszd el 5-6 részre a kaját, vagy akár több kisebb adagra is. Elvileg ha étkezések között sok vizet iszol, az is segít, mert nem hagyod beszűkülni a gyomrod. Hányásig viszont ne egyél!
De amúgy itt jönnek képbe a táplálékkiegészítők. Napi 1-2 alkalommal ihatsz fehérjét darált zabpehellyel. Illetve jó zsírforrásokat is használhatsz, hogy több kalóriát tudj bevinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!