Mit tanácsoltok?
Figyelt kérdés
Nem akarok okoskodni, de leírom az én meglátásomat : 155 centi vagyok és 74 kiló ( erősen elhízott ). Na mostmár, a zsír nem alakul át izommá és minél nagyobb az izomtömeg, annál több zsírt éget el a szervezet , ezért jó előbb izmosodni, majd utána fogyni -> az én esetemben ez nem volna célszerű véleményem szerint, mert ezen arányt figyelembe véve NEM pakolhatok többet magamra ( így is olyan külsőm van, mint egy volt bírkózónak ).
Persze véleményt várok, de erősen kétlem , hogy az én esetemben alkalmazható lenne az " előbb gyúrjunk, utána szálkásítsunk " folyamat.
20/N
2015. ápr. 7. 11:12
11/15 anonim válasza:
Montez szerinted az nem lehet, hogy olyankor a súlyzós edzés hatására megváltozik az izomszövet glikogénraktározási képessége? Vagy valóban izmosodnak kicsit?
12/15 A kérdező kommentje:
A saját testsúlyos edzéssel egyetértetek vagy mindenképpp súlyzós edzést ajánlotok ?
2015. ápr. 7. 13:03
13/15 anonim válasza:
Ha most kezded jó a saját testsúlyos is csak edzd le az összes izmod, és olvasd el a Sárga kapszulát.
14/15 anonim válasza:
Cikkek szerint kis izomnövekedès van. Linkelni nem szabad, így: google: kezdő effektus.
15/15 A kérdező kommentje:
Elolvastam a Sárga Kapszulát :D
Amúgy köszönöm.
2015. ápr. 7. 16:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!