Mit tehetnék, hogy ne adjam fel ennyire hamar, kitartóan tudjak edzeni?
1. rendszeresség: lőjél be a héten 3 napot, amikor el tudsz menni edzeni (lehetőleg ugyanabban az időpontban). menjél mindig akkor.
2. a kajálást se úgy csináld, hogy akkor most mindent kiszámolgatsz. ha nem akarsz profi lenni, persze, hogy elunod. nagyjából ügyelj arra, hogy tápláló dolgokat egyél, ami a fejlődésben is segít.
3. konkrétabban fogalmazd meg ezt az "izmosodni szeretnék" dolgot. pl. "fél év múlva szeretnék 38-as karokat". "8 hónap múlva szeretnék 185 kg-mal szériázni fekvenyomásban" :D. oké, a célok legyenek reálisak! de legyen határidejük is!
4. és igen, azt hiszem, a többi fórumozó nevében is gratulálhatok a csajozós sikereidhez :P értem én, hogy jön ez ide, de szerintem ennél jobb motiváló erőt is el lehet képzelni. pontosan miért akarsz izmosabb lenni? hogy jobban érezd magad a bőrödben? hogy jobban tudjál cipekedni? erre találjál egy olyan választ, ami erőt ad hozzá, hiszen, ahogy mondod, nem a csajokért csinálod :) sok sikert!
Keress egy edzőtársat és akkor máris nem nyűg lesz az edzés hanem szórakozás.
Mehettek majd együtt a terembe pletykálni meg ájfónozni. (Csak az első mondatot tessék komolyan venni, de félig a másodikat is.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!