A szüleim folyton szemét kajaval etetnek. Mit tehetnek?
Napi szinten hozzak a csokit,pizzat,nagymama süt es ilyenek..es hiaba probalok ellenallni,ennyi kisertes mellett nem tudok folyton. Valamint megy a lelki terror is ha nem eszek hogy "feleslegesen bajlodott vele,kidobta a penzt" stb. Sokszor jó kaja helyett is csak ilyen van itthon.
Hiaba mondom hogy ne hozzanak,csinaljanak,semmi eredmeny.
Nagyon zsirosodom. Mit tehetnek?
18/F
a nagyon zsirosodsz azt jelenti hogy gyorsan nő a tömeged. Ebből csinalj hasznot úgy hogy egy olyan edzestervet csinalsz mint az icf5x5.
Jól fogsz fejlődni a gyakorlatokban.
Én nem akarlak megbántani, de 18 éves vagy. Nem hiszem, hogy a szüleid beszíjjaznak az etetőszékbe és letolják a torkodon erőszakkal a lekváros buktát :-)
MONDJ NEMET! Ez ennyire egyszerű ! Ha meg nincs otthon más kaja, akkor irány bevásárolni és főzz magadnak olyat amilyet szeretnél. Nyilván nem lehet elvárni az egész családtól, hogy akkor mostantól a te diétád szerint étkezzenek. Ha ők pizzát akarnak enni minden nap, akkor egyenek. Majd megnézhetik magukat a tükörben, az ő bajuk lesz. Majd rádnéznek és akkor elgondolkodnak azon, hogy mit nem csináltak jól. A kidobott pénzzel meg szemétség előjönni, én simán megmondanám, hogy egye meg ő, aztán akkor nem lesz kidobott pénz, milliószor megmondtam, hogy én nem kérem, mert már okádok tőle. Ennyi:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!