Mit tehetnék a szemét galambok ellen, akik az erkélyre
repülnek és odavégzik a "dolgukat"?
Figyelt kérdés
Az erkélyen fel van szerelve a falra a kocsinak a tetőcsomagtartója és arra szoktak rászállni és odavégezni a dolgukat. De van mikor csak az erkély korlátjára. Komolyan mondom lassan már tojást fognak itt lerakni. Hiába zavarjuk el őket néhány perc múlva visszarepülnek. Mit lehetne tenni a szemét galambok ellen?
2014. máj. 20. 13:10
1/9 anonim válasza:
Belga kikötőkben a parkolókat pl madárhálóval védik. Felénk egy lakótelepen időnként ragadozó madárhangot szimulálnak nagy hangerővel. De ha valamit ki tudsz találni azt szabadalmaztasd , és tuti befutó leszel.
2014. máj. 20. 13:23
2/9 anonim válasza:
Nálam háló van, az erkély felén, ahol fel szoktam húzni a redőnyt. Nem a leg esztétikusabb megoldás, de bevált. Egyik szembe szomszéd egy mű varjút tett ki az erkélyre, nem tudom, mennyire jött be a dolog neki.
2014. máj. 20. 13:35
3/9 anonim válasza:
Tényleg, a régi munkahelyem udvarán is egy nagy fekete műmadár volt, szóval azért...!
Egyébként erkélykorlátra lehet olyan tüskét izét tenni, ami közé nem tudnak leszállni. Erkély talajára mondjuk már nem megoldható...
A csogatartót meg csakis letakarni.
De még szóba jöhetnek a szintén nem túl esztétikus fényes papír vagy nejlon szalagok, amiket szintén nem csípnek a madarak.
2014. máj. 20. 13:40
4/9 anonim válasza:
Légpuska,de csak akkor lődd le őket,ha meg is pucolod és meg is eszed őket.Ne pazarolj,Nagyon finom a leves és a rántott hús belőlük,esetleg csirkemájjal megtöltve.
Becsüld a vadat mert az életét adja a te szòrakozásodért.
F/28 (egy vadász)
2014. máj. 20. 14:09
5/9 anonim válasza:
Macska...
2014. máj. 20. 14:56
6/9 anonim válasza:
varjúnk volt, de nem jött be, mert 3 nap után mellé ült a galamb és nem is foglalkozott vele.
egyedüli jó megolsá a madárháló, amit a felső szomszét erkélyéig kifeszítesz. alulról nem nagyon látszik. macska még megteszi, mert az üveg másik felén is zavarja
2014. máj. 20. 18:43
7/9 anonim válasza:
Anno az albérletben én 2db CD lógattam föl,tökéletesen bevált.
2014. máj. 22. 13:03
8/9 anonim válasza:
Hullámzó magas hangot kiadó művarjú: a legjobb találmány. Mármint a gyártónak. Felénk egy áruház oldalára tettek először egyet, már kettő van ott, közvetlen mellettük ott a rohadt galamb és szarik változatlanul.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!