Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Felső testet hogyan dolgozzam...

Felső testet hogyan dolgozzam ki? 15/F

Figyelt kérdés
Gondolom első látásra röhejes lehet, hogy ennyi évesen szeretnék tanácsot kérni ebben de teljesen tanácstalan vagyok, hogyan kezdjem el és mit csináljak. Szeretnék Karra, mellre és hasra is valahogy kiedződni. De lehetőségem nagyon nincs kondira.

2015. ápr. 6. 23:48
1 2
 11/14 - palilaci - ***** válasza:
Látád testvírem a gázsi is megmondjá'
2015. ápr. 7. 16:45
 12/14 anonim ***** válasza:

Nagyon fontos, hogy minden nap mell-bicepsz legyen! Ez a legfontosabb, a többi nem számít!

Hétfő:

-Fekvenyomás. Ez az alapja mindennek. Lehetőleg 1 órára foglald le a padot, 3 perces pihenőkkel, legalább 10 sorozatot nyomj! Ha nagyon kemény vagy, pihenő időben nyomj fekvőtámaszokat!

-Bicepsz állva lendületből, legalább 50 kilóval! Máskülönben nem hatásos.

Ennyi, nem kell túlbonyolítani, ez csak gyúrás, nem atomfizika!

Kedd: otthon 1000 felülés

Szerda: hétfő újra

Csütörtök: otthon 1000 felülés megint

Péntek: hétfő újra

Szombat: Discoba feszítés, pumpálj feszített bicepsszel a zenére, elvégre nem hiába gyúrsz...

Vasárnap: fekvés egész nap, délbe egy tányér húsleves, tegnap úgyis beb sztál.

2015. ápr. 7. 22:38
 13/14 anonim ***** válasza:
A dánábót se hágyd ki e me nem lesző HÁLK!
2015. ápr. 8. 20:48
 14/14 A kérdező kommentje:
Jó igen valóban nem voltam elég pontos csak ezek voltak a fontosabbak de a lábamra nem kell mert azon bőven van izom meg elég fejlett is csak a felső testem van elhanyagolva és azt akarom erősíteni és tudom kell a váll meg a hát is .
2015. ápr. 11. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!