Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szeretnék nagyon kidolgozott...

Szeretnék nagyon kidolgozott izmos testet csak nem tudom mit egyek és milyen formában? Fiúk!

Figyelt kérdés

Amit tudni kell rólam hogy lány vagyok! 162 cm és 54 kg.

2 éve járok el futni igaz nem mindig sikerül rendszeresen.De emellett naponta 4 órát edzek a saját test súlyommal.Szálkásítás kép csinálom most.

Enni nagyon szeretek de viszont azért arra odafigyelek hogy ne egyek olyan terméket amiben nagy mennyiségben van jelen a tartósítószer vagy cukor.Mit egyek illetve hogy tudom kiszámolni a napi szénhidrát adagomat?

2015. márc. 29. 09:43
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
Napi 4 óra edzés szerintem rengeteg, még saját testsúllyal is. Elég lesz 1,5-2 óra intenzív edzés is. Szálkásításnál 3g/tskg körüli ch elég átlagban, ez a te esetedben 162g/nap. A fehérjéről se feletkezz meg napi 2g/tskg körül és zsír 0,5-1g/tskg ( ha lehet minél több telítetlen vagy többszörösen telítetlen ).
2015. márc. 29. 09:48
 2/32 A kérdező kommentje:

Hát igazából azért edzek 4 órát mert nagyon el szeretném érni a célom ami nem a sima szép lapos has.És tisztába vagyok vele hogy élősszőr szálkásítanom kell hogy a kis zsír réteg ami a bőröm alatt van az vékonyodjon.

Ezt akarom elérni!

[link]

2015. márc. 29. 09:55
 3/32 anonim ***** válasza:
Attól hogy ha napi 10 órát edzel sem fogod előbb elérni a célod, maximum túledzed magad. Hidd el, ha elég keményen edzel és csak az edzésre koncentrálsz a napi 1,5-2 óra is elég lesz. Milyen gyakorlatokat szoktál csinálni? Emellett nem kell minden nap edzeni, heti 3-4 alkalom elég. Amit linkeltél elég komoly forma, azt nem 1 év elérni és szerintem ilyen lábakat és popsit saját testsúlyos guggolással nem nagyon lehet elérni.
2015. márc. 29. 10:08
 4/32 anonim ***** válasza:

Ez fake! A képen látható lány nagyon is tudja mit, hogyan csináljon kedves kérdező :) :)

Küldj magadról inkább és akkor tudunk segíteni

2015. márc. 29. 10:08
 5/32 anonim ***** válasza:

Ja elérni akarod bocsánat nem olvastam el végig...

Ne hari :)

2015. márc. 29. 10:09
 6/32 anonim ***** válasza:
-ajánlom neked a sárga kapszula, illetve a a shop.builder/ alapismeretek című cikkek/pdf elolvasását, annak ellenére, hogy nem elsősorban a saját testúlyos edzésről szólnak. Persze, alapvetően ezek a konditermet preferálják, de akkor azt a részt hagyd ki. Hasznos lenne viszont minden, amit a táplálkozásról írnka, illetve az alapvető "szabályok" az edzésben is. Azért írtam idézőjelbe, mert nincsenek persze kőbe vésett törvények, mindenkinek máshogy jön be a dolog, de azért alpavetően nagyon hasonlóan működünk. Pl. mindenkinek felesleges napi 4 órát edzeni. Legyen inkább max heti 5-ször 1,5-2 óra. A saját testsúlyos edzésről pedig a feygenedzés c. könyv ír bővebben, ha azt követed, gondolom,az jó eredményhez fog vezetni (nem tudom, mivel nem csinálom).
2015. márc. 29. 10:27
 7/32 A kérdező kommentje:
Tudom hogy ezt nem lehet elérni pár hét hónap alatt mert emögött kemény munka áll ! Én is keményen edzek és nem azért mert minél hamarabb akarom elérni hanem mert ennyi esik jól! Mint leírtam már most szálkásítás kép edzek a saját test súlyommal és tudom hogy ezt az alakot simán ezzel nem tudom megcsinálni!Most még 2 hónapig csak a saját testsúlyommal edzek és utána a 3.hónapban kezdek el edzőterembe járni!Élősszőr a bőr alatti zsírt szeretném megvékonyítani hogy jobban látszódjon majd a kemény munkám eredménye!Igazából minden egyes test részemre edzek nincs olyan gyakorlat amit nem végzek el nap mint nap.
2015. márc. 29. 10:28
 8/32 A kérdező kommentje:
Milyen keratint illetve fehérje port vegyek ?
2015. márc. 29. 10:30
 9/32 anonim ***** válasza:
Még semmilyent. Étrended legyen. Kiszámolt, rád szabott étrend. Ez a titok. Meg a Sárga Kapszula, hogy tisztában legyél mindennel.
2015. márc. 29. 10:57
 10/32 A kérdező kommentje:
Hogy tudom kiszámolni akkor a napi bevitelemet ?
2015. márc. 29. 11:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!