Szeretnék nagyon kidolgozott izmos testet csak nem tudom
mit egyek és milyen formában? Fiúk!
Figyelt kérdés
Amit tudni kell rólam hogy lány vagyok! 162 cm és 54 kg.
2 éve járok el futni igaz nem mindig sikerül rendszeresen.De emellett naponta 4 órát edzek a saját test súlyommal.Szálkásítás kép csinálom most.
Enni nagyon szeretek de viszont azért arra odafigyelek hogy ne egyek olyan terméket amiben nagy mennyiségben van jelen a tartósítószer vagy cukor.Mit egyek illetve hogy tudom kiszámolni a napi szénhidrát adagomat?
Napi 4 óra edzés szerintem rengeteg, még saját testsúllyal is. Elég lesz 1,5-2 óra intenzív edzés is. Szálkásításnál 3g/tskg körüli ch elég átlagban, ez a te esetedben 162g/nap. A fehérjéről se feletkezz meg napi 2g/tskg körül és zsír 0,5-1g/tskg ( ha lehet minél több telítetlen vagy többszörösen telítetlen ).
2015. márc. 29. 09:48
2/32 A kérdező kommentje:
Hát igazából azért edzek 4 órát mert nagyon el szeretném érni a célom ami nem a sima szép lapos has.És tisztába vagyok vele hogy élősszőr szálkásítanom kell hogy a kis zsír réteg ami a bőröm alatt van az vékonyodjon.
Attól hogy ha napi 10 órát edzel sem fogod előbb elérni a célod, maximum túledzed magad. Hidd el, ha elég keményen edzel és csak az edzésre koncentrálsz a napi 1,5-2 óra is elég lesz. Milyen gyakorlatokat szoktál csinálni? Emellett nem kell minden nap edzeni, heti 3-4 alkalom elég. Amit linkeltél elég komoly forma, azt nem 1 év elérni és szerintem ilyen lábakat és popsit saját testsúlyos guggolással nem nagyon lehet elérni.
2015. márc. 29. 10:08
4/32 anonim válasza:
Ez fake! A képen látható lány nagyon is tudja mit, hogyan csináljon kedves kérdező :) :)
Küldj magadról inkább és akkor tudunk segíteni
2015. márc. 29. 10:08
5/32 anonim válasza:
Ja elérni akarod bocsánat nem olvastam el végig...
Ne hari :)
2015. márc. 29. 10:09
6/32 anonim válasza:
-ajánlom neked a sárga kapszula, illetve a a shop.builder/ alapismeretek című cikkek/pdf elolvasását, annak ellenére, hogy nem elsősorban a saját testúlyos edzésről szólnak. Persze, alapvetően ezek a konditermet preferálják, de akkor azt a részt hagyd ki. Hasznos lenne viszont minden, amit a táplálkozásról írnka, illetve az alapvető "szabályok" az edzésben is. Azért írtam idézőjelbe, mert nincsenek persze kőbe vésett törvények, mindenkinek máshogy jön be a dolog, de azért alpavetően nagyon hasonlóan működünk. Pl. mindenkinek felesleges napi 4 órát edzeni. Legyen inkább max heti 5-ször 1,5-2 óra. A saját testsúlyos edzésről pedig a feygenedzés c. könyv ír bővebben, ha azt követed, gondolom,az jó eredményhez fog vezetni (nem tudom, mivel nem csinálom).
2015. márc. 29. 10:27
7/32 A kérdező kommentje:
Tudom hogy ezt nem lehet elérni pár hét hónap alatt mert emögött kemény munka áll ! Én is keményen edzek és nem azért mert minél hamarabb akarom elérni hanem mert ennyi esik jól! Mint leírtam már most szálkásítás kép edzek a saját test súlyommal és tudom hogy ezt az alakot simán ezzel nem tudom megcsinálni!Most még 2 hónapig csak a saját testsúlyommal edzek és utána a 3.hónapban kezdek el edzőterembe járni!Élősszőr a bőr alatti zsírt szeretném megvékonyítani hogy jobban látszódjon majd a kemény munkám eredménye!Igazából minden egyes test részemre edzek nincs olyan gyakorlat amit nem végzek el nap mint nap.
2015. márc. 29. 10:28
8/32 A kérdező kommentje:
Milyen keratint illetve fehérje port vegyek ?
2015. márc. 29. 10:30
9/32 anonim válasza:
Még semmilyent. Étrended legyen. Kiszámolt, rád szabott étrend. Ez a titok. Meg a Sárga Kapszula, hogy tisztában legyél mindennel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!