Szeretnék nagyon kidolgozott izmos testet csak nem tudom mit egyek és milyen formában? Fiúk!
Amit tudni kell rólam hogy lány vagyok! 162 cm és 54 kg.
2 éve járok el futni igaz nem mindig sikerül rendszeresen.De emellett naponta 4 órát edzek a saját test súlyommal.Szálkásítás kép csinálom most.
Enni nagyon szeretek de viszont azért arra odafigyelek hogy ne egyek olyan terméket amiben nagy mennyiségben van jelen a tartósítószer vagy cukor.Mit egyek illetve hogy tudom kiszámolni a napi szénhidrát adagomat?
Milyen gyakorlatokat ajánlotok?
Esetleg valami röviden fogalmazott edzéstervet valaki írna amivel el érhetném ezt ?
Olvastam már számtalan dolgot a shop.builder oldalán.
De én arra is kíváncsi vagyok a véleményetekre hogy ti személy szerint miket ajánlanátok.
Kis korom óta savaztak az alakom miatt!Pedig sosem voltam kövér sem túl súlyos csak néha előfordult egy kis felesleg.
Azért kezdtem bele ebbe az egészbe mert önbizalom hiányos vagyok pont amiatt amilyen sérelmeket átéltem már az alakom miatt.Minden nap arra törekszem hogy egy kicsivel is de közelebb kerüljek a célomhoz.Tudjátok milyen rossz érzés hogy valakinek erre termet a genetikája és neki semmit nem kell vele szenvednie mert alapból pár gyakorlattól majdnem hogy tökéletes lesz és én meg vért izzadok ugyanazért ?!Soha semmit nem akartam úgy az életben mint ezt! Ezért is fordítom ebbe a legtöbb időmet és energiámat!
Rendben, csináld akkor, csak ha már van is kellő háttérinformációd, ne tegyél fel "hülye" kérdéseket. Mint amit te is írtad, mindenkinek más a genetikája, máskénrt reagáll edzésekre. Valakinek a döntött pados fekvenyomástól fejlődik a legjobban a melle, nekem meg az egykezes chestpress géptől. Mégse mondom azt, hogy csinálja mindenki ezt, mert náluk nem biztos hogy jó lesz.
Téríthetnénk mi itt az igét a legtuttibb edzéstervvel és legfrankóbb gyakorlattal, de az igazság az, mindenkinek rá kell jönni, ő mitől fejlődik a legjobban. Van aki kimondottan a nagysúlyos kis ismétlésszámú edzéstől fejlődik, van akinek a 15-20 ismétlés szám jobban bejön. A többieknek a standart 8-12 ismétléses edzés. Van aki szériázni szeret, olykor bejönn egy kis piramis, néha szuperszettezik ha kevesebb az ideje, de azt kijelenteni melyik a legjobb, elég szubjektív dolog.
Tehát megint csak annyit tudok mondani, olvass a témában, ismerj meg minél több (értelmes) technikát, legyen az akár street workout, erőemelés, koncentrált gyakorlatok, és válaszd ki amit szeretsz vagy amire a tested legjobban reagál, legjobban érzed az adott izmot.
Megfelelő edzés, megfelelő pihenés és egy jó étrend és lesz szép fejlődés idővel. Gondolom még fiatal vagy, nem kell kapkodni, ez a sport nem rövid időre szól. Hajrá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!