Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szeretnék nagyon kidolgozott...

Szeretnék nagyon kidolgozott izmos testet csak nem tudom mit egyek és milyen formában? Fiúk!

Figyelt kérdés

Amit tudni kell rólam hogy lány vagyok! 162 cm és 54 kg.

2 éve járok el futni igaz nem mindig sikerül rendszeresen.De emellett naponta 4 órát edzek a saját test súlyommal.Szálkásítás kép csinálom most.

Enni nagyon szeretek de viszont azért arra odafigyelek hogy ne egyek olyan terméket amiben nagy mennyiségben van jelen a tartósítószer vagy cukor.Mit egyek illetve hogy tudom kiszámolni a napi szénhidrát adagomat?

2015. márc. 29. 09:43
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Ez igaz, de amit ő kilinkelt kép ahogy ,,ő'' akar kinézni az nem naturál. Nézd meg az első oldalon.

Jobb képet nem találtam mert vagy a seggüket mutogatják, vagy kockás hasuk van, de valami ilyesmi már nem rossz:

[link]

2015. márc. 29. 20:41
 32/32 anonim ***** válasza:
Én is írtam, hogy van koksz a csajban.
2015. márc. 29. 20:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!