Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szeretnék nagyon kidolgozott...

Szeretnék nagyon kidolgozott izmos testet csak nem tudom mit egyek és milyen formában? Fiúk!

Figyelt kérdés

Amit tudni kell rólam hogy lány vagyok! 162 cm és 54 kg.

2 éve járok el futni igaz nem mindig sikerül rendszeresen.De emellett naponta 4 órát edzek a saját test súlyommal.Szálkásítás kép csinálom most.

Enni nagyon szeretek de viszont azért arra odafigyelek hogy ne egyek olyan terméket amiben nagy mennyiségben van jelen a tartósítószer vagy cukor.Mit egyek illetve hogy tudom kiszámolni a napi szénhidrát adagomat?

2015. márc. 29. 09:43
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

Steph! Köszönöm szépen válaszod!

Hát még fiatal vagyok!Jobb élőbb elkezdeni mert időről időre csak több mindent érek el ezzel ha csinálom .

1 év múlva jelentkezem :)

2015. márc. 29. 12:17
 22/32 anonim ***** válasza:

Nem akarom letörni a kedved, de ebben a formában nem csak munka van, hanem némi gyógyszer is..

Persze sok sikert, remélem eléred a célod!

Az egyik válaszolónak üzenném, hogy attól még, hogy elolvasod a Sárga Kapszulát, nagyon nem fogsz mindent megtudni a témáról, még kezdő szinten sem..

2015. márc. 29. 12:34
 23/32 A kérdező kommentje:
Semmi ilyen féle gyógyszert,kokszot vagy hasonló terméket nem fogok használni mert elítélem!Ha valamit el akarok érni akkor azt saját erőmből fogom nem ilyenekkel! Ha nem is pont ugyan ezt az alakot de valami hasonlót össze fogok hozni ha törik ha szakad!
2015. márc. 29. 12:48
 24/32 anonim ***** válasza:

Helyes, de ne legyenek illúzióid.

"Ha valamit el akarok érni akkor azt saját erőmből fogom nem ilyenekkel! "

Mindenkinek van egy genetikai határa, aminél tovább NEM fejlődik. Ezt lehet megkerülni "egyéb kiegészítőkkel". Hiába akarod, anélkül nem fogsz tovább fejlődni egy bizonyos idő után. Ez a valóság.

De hidd el, naturálban is marha jól fogsz kinézni (jobban, mintha kokszolnál - nőies maradsz, ami nem hátrány), dolgozz érte keményen, 4-5 évig simán fejlődsz, és jó lesz.

Hajrá.

2015. márc. 29. 13:15
 25/32 anonim ***** válasza:

Nah igen, vannak ilyen korlátok, de most ezzel még nagyon nem kell törődnöd. Ez a testzsírszázalék ami a lánynak van, eleve egészségtelen, menstruéciókimaradásokkal is jár, a csajok nemhiába zsírosabbak alapból.

Hogy mi a jobb, hamis illúziót kergetni vagy tudni az igazságot, jó kérdés. Szerintem a lényeg, hozd ki magadból a legtöbbet. Egy idő után úgyis látni fogod, mire vagy képes és min tudsz javítani.

2015. márc. 29. 13:26
 26/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!! :)))
2015. márc. 29. 13:56
 27/32 anonim ***** válasza:

Szia.

Amit linkeltél kép ott a csaj nyomott szteroidot.

Nem ajánlom hogy erre a külsőre hajts hacsak nem a 100+ kg-os testépítők az ideáljaid.

A vékonyabb fitnesses pasisnak ez már sok, sőt az átlag pasiknak is. Ne akarj ilyen lenni mert csúnya.

2015. márc. 29. 19:02
 28/32 A kérdező kommentje:
Akkor kérnék képeket hogy szerintetek milyen test számít szépnek ?Kíváncsian várom
2015. márc. 29. 20:18
 29/32 anonim ***** válasza:
Szerintem törekedj arra hogy ne kezdj férfiasodni. Ne legyél nagyon eres, és túl izmos se (nem néz ki jól ha nagyobb vállad van mint a fiúk nagy részének). Mindjárt keresek pár képet.
2015. márc. 29. 20:26
 30/32 anonim ***** válasza:

"Ne legyél nagyon eres, és túl izmos se"

Natúrban nem lesz túl eres/túl izmos..

2015. márc. 29. 20:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!