Szeretnék nagyon kidolgozott izmos testet csak nem tudom mit egyek és milyen formában? Fiúk!
Amit tudni kell rólam hogy lány vagyok! 162 cm és 54 kg.
2 éve járok el futni igaz nem mindig sikerül rendszeresen.De emellett naponta 4 órát edzek a saját test súlyommal.Szálkásítás kép csinálom most.
Enni nagyon szeretek de viszont azért arra odafigyelek hogy ne egyek olyan terméket amiben nagy mennyiségben van jelen a tartósítószer vagy cukor.Mit egyek illetve hogy tudom kiszámolni a napi szénhidrát adagomat?
Steph! Köszönöm szépen válaszod!
Hát még fiatal vagyok!Jobb élőbb elkezdeni mert időről időre csak több mindent érek el ezzel ha csinálom .
1 év múlva jelentkezem :)
Nem akarom letörni a kedved, de ebben a formában nem csak munka van, hanem némi gyógyszer is..
Persze sok sikert, remélem eléred a célod!
Az egyik válaszolónak üzenném, hogy attól még, hogy elolvasod a Sárga Kapszulát, nagyon nem fogsz mindent megtudni a témáról, még kezdő szinten sem..
Helyes, de ne legyenek illúzióid.
"Ha valamit el akarok érni akkor azt saját erőmből fogom nem ilyenekkel! "
Mindenkinek van egy genetikai határa, aminél tovább NEM fejlődik. Ezt lehet megkerülni "egyéb kiegészítőkkel". Hiába akarod, anélkül nem fogsz tovább fejlődni egy bizonyos idő után. Ez a valóság.
De hidd el, naturálban is marha jól fogsz kinézni (jobban, mintha kokszolnál - nőies maradsz, ami nem hátrány), dolgozz érte keményen, 4-5 évig simán fejlődsz, és jó lesz.
Hajrá.
Nah igen, vannak ilyen korlátok, de most ezzel még nagyon nem kell törődnöd. Ez a testzsírszázalék ami a lánynak van, eleve egészségtelen, menstruéciókimaradásokkal is jár, a csajok nemhiába zsírosabbak alapból.
Hogy mi a jobb, hamis illúziót kergetni vagy tudni az igazságot, jó kérdés. Szerintem a lényeg, hozd ki magadból a legtöbbet. Egy idő után úgyis látni fogod, mire vagy képes és min tudsz javítani.
Szia.
Amit linkeltél kép ott a csaj nyomott szteroidot.
Nem ajánlom hogy erre a külsőre hajts hacsak nem a 100+ kg-os testépítők az ideáljaid.
A vékonyabb fitnesses pasisnak ez már sok, sőt az átlag pasiknak is. Ne akarj ilyen lenni mert csúnya.
"Ne legyél nagyon eres, és túl izmos se"
Natúrban nem lesz túl eres/túl izmos..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!