Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fehérjepor gyerekeknek?

Fehérjepor gyerekeknek?

Figyelt kérdés
Nos az lenne a kérdésem hogy káros-e a gyerekeknek a fehérje ?

#gyerekek-fehérjepor-egészség
2015. ápr. 5. 15:06
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, ez a 45%-os a fogyókúrarovatból szökött vega, akivel nemrégiben oldalakon át vitatkoztunk.
2015. ápr. 6. 10:52
 32/32 anonim ***** válasza:

Tej vitához: Vannak allergén fehérjék a tejben, de úgy tudom ez a kazeinra jellemző, nem a tejsavó fehérjére. Kecsketejet már csecsemő kortól lehet adni a gyereknek. Én most vadászok kecsketejet, hogy abból készítsek házi joghurtot.

Az inzulin hatás testépítő szempontból nem hátrány.

Ettől függetlenül én inkább nem kockáztatnék, és nem adnám a gyereknek, mert:

- felesleges

- mesterséges anyagokat tartalmaz

- koncentrált tápanyag, nem biztos, hogy tisztában vagyunk minden hatásával. A szénhidrát sem káros, de nézzük meg, mit tett az emberekkel, amint elkezdték koncentráltan, nagy mennyiségben fogyasztani.

Inkább készítenék neki házi joghurtot friss gyümölccsel, legalább olyan finom, és kevesebb dolog szól ellene véleményem szerint.

2015. ápr. 7. 18:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!