Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fehérjepor gyerekeknek?

Fehérjepor gyerekeknek?

Figyelt kérdés
Nos az lenne a kérdésem hogy káros-e a gyerekeknek a fehérje ?

#gyerekek-fehérjepor-egészség
2015. ápr. 5. 15:06
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
4%
Autoimmun folyamatok fokozása miatt. Pszichoaktív hatás miatt, inzulinszerű hatás miatt.
2015. ápr. 5. 15:26
 12/32 anonim ***** válasza:
4%
* csontritkulás fokozása miatt, rák / vastagbélrák kialakulás kockázatának fokozása miatt, cukorbetegség kockázatának növelése miatt (és én ide sorolnék más krónikus betegségeket is), szervi elmeszesedések fokozása miatt.
2015. ápr. 5. 15:28
 13/32 anonim ***** válasza:
Attól függ mekkora gyereknek. Csecsemőnek semmiképp nem szabad adni. De még egy nagyobb gyereknem sem igazán van rá szüksége, mondjuk jó lehet pl. kakaó helyettesítésére, a tej kiváltására vagy ilyesmire.
2015. ápr. 5. 15:33
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Rousseau szerint minden baj forrása az volt, amikor az első ember földet tulajdonított ki. A fenéket, amikor először megfejték a tehenet. :D
2015. ápr. 5. 15:33
 15/32 anonim ***** válasza:
50%

Csecsemők is csak az emberi tejet bírják.

Például még a hivatalos egészségügy sem ajánl csecsemőknek bizonyos kor előtt fajidegen tejet. Az amikor már hivatalos ajánlás is szól valami ellen (persze csak csecsemőkre mondják ki) az már jelent valamit.

Egyébként fiatalon még érzékenyebb az ember, ez igaz. Eleve áteresztőbb a bélfalunk ilyen fiatal korban.

Én egyébként ezzel a felhozott témával egyetértek. A föld tulajdonba vétele, a tejtermelés célú állattartás és a gabona alapú mezőgazdaság kialakítása szerintem tényleg rossz ötlet volt.

Persze jó következményei is voltak, interneten ismertem meg a nagy szerelmemet, ez mezőgazdálkodás és technikai fejlődés nélkül nem történhetett volna meg. De ezen kívül rengeteg rossz dolog is következett.. de azért az én szerelmi életem mégiscsak meghatározó szempont, ugyebár a mezőgazdálkodás elkezdése után több évezreddel..

2015. ápr. 5. 15:38
 16/32 - palilaci - ***** válasza:
van benne valami amit 45ös ír. Én azt mondom srácok, hogy dobjátok ki...... sőt nem is nehogy szennyezd a környezetet... inkább adjátok nekem a tejsavófehérjéiteket..... Magamra vállalom ennek a mérgező anyagnak az elpusztítását. Hősként halok meg, 45ös és tudósai pedig nóbel-díjat kapnak Ti pedig egészségesek lesztek! Peace
2015. ápr. 5. 15:41
 17/32 anonim ***** válasza:
Király :D De am buzakalászon netezel? (bocsánat az offért, de szerintem a válasz már megvolt)
2015. ápr. 5. 15:42
 18/32 anonim ***** válasza:
Csatlakozom! Nyitni kéne ilyen feláldozó csoportot :D
2015. ápr. 5. 15:43
 19/32 - palilaci - ***** válasza:
Kire érted? :D
2015. ápr. 5. 15:45
 20/32 anonim ***** válasza:
0%

A tejsavó fehérje port eleve hulladékkezelésnek találták ki.

Ugye az írót nem lehet csak úgy csatornába önteni, valaki kitalálta a tejsavó fehérje kiszűrését és eladását. Jó marketing épült köré, lényegében véve hulladék, másfelől tápanyag is.

2015. ápr. 5. 15:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!