Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Testedzés szalonnával?

Testedzés szalonnával?

Figyelt kérdés
Hali...kb egy 5 hónapja nem edzek..172cm és 88kg vagyok...amikor edzettem nem szedtem semmit, sőt még sosem szedtem semmit de semmit..nem is akarok..az a lényeg hogy egyáltalán nem figyeltem oda a kajázásra..na jó néha egy-két műzli de ennyivel ki is merül. A helyzet az pedig az hogy ennyi idő után is megmaradtak az izmaim..szerintem semmit nem fogytam belőlük..ezt a súlyt tartom..az étrendem tökéletesen véletlenszerűek, ami jött..:pörkölt, tejbegrizzel...sok kenyér és sült krumpli..konkrétan én a sültkrumplit kenyérrel eszem...még a lapcsánkát is...viszont rengeteg levest eszek..sok tésztás kaját de nem eszem meg a másnapos kaját egyéb okok miatt..most fizetéskor megyek vissza edzeni és nem tervezem hogy bármit is szedjek vagy megváltoztassak a kajámon..A kérdésem tehát a következő: mit csináltam jól vagy ettem ami ilyen hatással van rám hogy mindenki megkérdezi mióta edzek..? Ja minden nap kivéve vasárnap napi 4 fajta edzéstipús igy: hétfő-mell: negativ pad kb 80kg-al 6x6, tárogatás 20-20kg-al 6x6, pulóverezés 32kg-al 4x4, 45 fokos padon fekvenyomás 60-65 kg-al 4x6,6x6 mikor mennyi..kedd:bicepsz,tricepsz 2-2, szerda:hát, csüt: váll. péntek:alkar,csuklya, szo: mell..valamit eltaláltam?
2015. ápr. 2. 23:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
pár cenitvel magasabb vagyok és nagyobb súlyokal dolgozom 75 kilósan.
2015. ápr. 3. 13:52
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszi a választ nem tudom mennyi belőle a hasznos...általában sokkal nagyobb súlyokkal dolgozok csak nem akartam túlzónak hallatszani...képet hogy kell feltölteni?
2015. ápr. 3. 16:39
 13/17 A kérdező kommentje:

ez volt fotózva most nincs telóm ez friss

[link]

2015. ápr. 3. 16:42
 14/17 A kérdező kommentje:
2015. ápr. 3. 16:46
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem cseszegetésből írom, de nagyon sok a zsír rajtad. Ez messze áll egy jó formàtól.
2015. ápr. 3. 16:47
 16/17 A kérdező kommentje:
Jaj nincs bmw.m, még jogosítványom sincs..arra gyűjtök szorgalmas ács munkával, a gerincen és a tető lécen mászkálva pár kiló plusszal talán kielégíti a lábizmaimat...amúgy sokat futok úgyhogy nem edzek konkrétan lábra, a terembe...amúgy csontos vagyok ..valós a 88 kiló de ha kell csinálhatok egy mérleges képet
2015. ápr. 3. 16:53
 17/17 A kérdező kommentje:
Elfogadom..mondom most megyek vissza edzeni úgyhogy tolni fogom keményen
2015. ápr. 3. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!